Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za ovima lijem krokodilske
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ovo se oporavlja , takodjer je stradalo dok me nije bilo !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Čini mi se da su ti adeniumi još vrlo živi, unatoč nemaru čuvara. Kaudeks mi se čini čvrst i zdrav. Nemam iskustva s ovako velikima, ali mislim da bi im godio boravak na prozoru sa što više sunca i prihranjivanje vrlo razrijeđenim kokošjim gnojem.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
žao mi je za adeniume
|
|
![]() |
|
Andina draga , kokosjeg gnojiva imam , razrijediti cu ga i jos jednom sve pokusati ! Oni su bili na prozoru pa sam ih ja sad skinula i htjela odnesti u podrum ! Hvala ti ! |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Pozdrav i od mene nakon duuuugo vremena
![]() |
|
![]() |
|
Dugo dugo te nisam vidjela , veseli me jako da si tu ! ![]() |
|
![]() |
|
U mojem vrtu sad izgleda ovako :
![]() a kroz prozor ovako : ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo je Zagorje i kad nije zeleno nego bijelo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
puno mi ljepse vidit snijeg nego sol..kod mene je isto sve bijelo al ne od snijega nego od soli
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Draga, neka si mi ti živa i zdrava, adeniuma će biti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
čipke na tvom prozoru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Gute, i u tebe prava zima!! Pa od zagorja zelena ništa još neko vrijeme!!!
Ali..... dolazi proljeće uskoro (ako zaboravimo najavu za sutra)!!! A mene nekako baš jako zove onaj tvoj veliki stol!! Koliko bi nas stalo oko njega!! Baš mami na pravu forumsku kavicu sa proširenim sastavom!!! Kod mene sija sunce, a moji adeniumčići su baš iskoristili svaki sunčani dan, i krasno se udebljali!!!! Daj i ti svoje pod hitno stavi na sunčanje i uskoro će te obradovati novi listići!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zeleno postalo bijelo Zagorje.
Nemoj odustajati od ničeg... nekima treba dulje za oporavak.Pazi što se pravim važna, a sama nemam pojma niš ![]() Zanima me hoće li ti orhideje opet bit "prave". Ja s mojima baš nisam imala sreće.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Djevojčice, klinika Freeland još ima slobodnih kreveta!!
![]() Neću obrisati ovo gore, dosta biljčica sam spasila na taj način!! I te biljčice podijelila sa vama!! Gute, sorry, za ovo u tvojoj temi!! Ovo nije bilo žicanje, kako mi je skrenuta pažnja od brižne forumašice, već pokušaj spašavanja!! I ne, nisam ničija prijateljica koja ima popis biljčica koje netko od vas ima u vrtu ili kući!! Ali očito da je nešto divlje u zraku!! Pa ću da se maknem na neko vrijeme!! |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo sam svratila vidjet koliko snijega ima kod tebe. Pozdrav iz za sada suhe Rijeke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
@ anabistrica
Imas pravo draga , no ja jedva cekam proljece , vec me prstici svrbiju ! @ kamenjar Draga zelim ti da i snijeg i sol cim prije postanu proslost ! Sve te dobre zelje sam poslala "gore" na usvajanje ! @ bebolina Draga Bebi , priznam zalosna sam ali slijedim savjete i nadam se uspjehu . Zao mi je svake i najmanje biljcice kod koje primijetim da ne osjeca dobro ! @ Mari Mari draga , kad je jako brrrr onda mi je milije pogledati kroz prozor nego ici van . Nazalost pripadam onoj grupi kojoj to i kardiolog savjetuje ! @ Free Draga Free i ja se igram "doktorice cvijetoljubice" , nekad imam uspjeh a nekad i ne ! Kaj se "stola" tice , namjera postoji ali nek se vrijeme malo sredi ! Osim toga ne razumijem kaj se dogodilo ? Ja nevidim nigdje razlog za neko "povlacenje" , cemu to ? @ baka Draga baka , vec sam i Free rekla , i ja se igram "doktorice cvijetoljubice" i nemam stvarno namjeru odustati ! Na ovaj forum me je dovela Hamara i ja sam joj za sve vas divne ljude , koje sam ovim putem upoznala , jako jako zahvalna ! @ Trisa Draga Trisa , stima , mi imamo snijeg , sve je tako cisto i bijelo kao da je netko rasipao staubsecer ! Zao mi je kad cujem da ste se vi u stvari napatili a mi samo tako prosli ! |
|
![]() |
|
Živjele doktorice među nama!!! Nije se "ništa" dogodilo, samo pp čini svoje, kao i uvijek!! Ajde, žive mi bile i prošle ovu zimu sa čim manje žrtava!!
E, ti si rekla za snijeg staubšećer!! E pa i kod mene je počeo, sitni i već se vidi po stazi!! Kao da sam stazu i princeske posipala istim materijalom!! A kaj češ, više ćemo boraviti unutra, a i vrijeme će skoro doći za sijanje, pa će nam i vrijeme brže proći!! A ima i puno vrtića, koji nam krate vrijeme!! |
|
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Gute Fee,
koja divna zimska idila kod tebe - kroz prozor! ![]() Napokon sam obišla i dugo šetala tvojom prekrasnom okućnicom, vrtom, povrtnjakom. Sve pohvale za vrijedne ruke kada na ljeto postigneš svu tu ljepotu oko sebe. Gladiole, cinije, lijepe kate, suncokteti - koje boje! ![]() A kućne biljčice i mali bebači, sve zdravo i bujno. Uživala sam u šetnji tvojim Zagorjem, ljeti i zimi. Puno pozdrava i ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |