Dendrobium |
Odgovori | Stranica <1 34567 17> |
Korisnik | ||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Belina,već dugo nisam vidjela tako raskošnu orhideju
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivan!!! Skoro ga osjetim i kod mene kako miriši
|
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
HVALA VAM,
Samo da znate da se učim stavljati slike,sva sam se oznojila,ali kada vidim da uspijem,sama se veselim
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nikako da skinem oko s njega
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
geceta
Novo sjeme Pridružen: 17 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i mom muzicu je takav sad u Kalii zapeo za oko, mislim da cemo morati nazad po njega :-) kak se inace brinuti za jednog takvog?
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da li netko zna zašto se jedan moj dendrobium ponaša čudno? Kako vene posljednji cvijetić, isto tako uvene i posljednji list na njemu i ostane neugledna, suha stapka. Nakon nekog vremena na vrhu gdje je bila cvjetna stapka izbije jedan, nekad i više keikija i tako ga obnovim. Nikad mladicu ne potjera iz korijena....zašto?? Evo kako to jadno izgleda
|
||
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja sam prije par godina imala jednog i isto mi se nakon cvatnje skroz posušio.Mislila sam da je mrtav jer se ništa s njim nije događalo neko vrijeme,samo se skroz posušio
|
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovaj se tako ponaša od kad ga imam, svake godine se obnovi iz mladice
|
||
|
||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Za ovako nešto još nisam čula
Kod mojih, i ako odbace listove sa starih izdanaka, mladi izdanci rastu od dolje... Čudaka nekog imaš |
||
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pa i meni više tjeraju gore nego dolje izdanke neznam zašto :D
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Eto i nje sad... Možda su onda moji čudaci
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dajte se cure dogovorite
|
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja bi radiej da dolje tjeraju da ih ne moram odvajati i strepiti oće se primiti ili ne...
bebi deniće ti pošaljem kad se smiri ova hladnoća da se ne slede putem ;) |
||
Per aspera ad astra.
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drage,
moj dendrobium je sada bez cvijetova,što sad sa njim?
Hvala na odgovoru.
Bebolina tvoj je čudo,a imaš ti i ljepotane.
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pa kak neće kad ih maltretirate jadne pa si misle bolje da cvatu pa onda na toplo nego da se smrzavaju vani
inače, moji tjeraju mlade i iz korijena i od gore
|
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 34567 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |