Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 20212223> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vauuuuuuuu...Lilly svega ima,kaktusi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
A slike draga? Hoćemo nove!!!
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Taj ulaz će biti super. Kaktusi
![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Vrtek je zbilja mali ali je neodoljivo slatki!
![]() ![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Lilly,bit će to krasan ulaz kad bude gotov.
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A di je nestala?
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Tebi i tvojoj obitelji blagoslov i sreću želim!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Nakon dugooooo vremena odlučila sam obići svoju temu,nisam tu bila skoro god dana...... Prošle godine sam imala strku života,nadograđivali smo kuću,uređivali,radila sezonski,bavila se klincima i naravno svojim djelom dvorišta.... preslagivala,sadila,navažala pjesak,zemlju....... zbilja sam imala cijelo ljeto posla.
Sretna sam što sam se pomakla s mrtve točke,ali još nisam zadovoljna jer još to nije to... Neću lagati da sam stalno s vama ali povremeno sam zavirila u vaše vrteve,koliko mi je vrijeme dopuštalo...
Moj mini-mini vrtek se pretvara u vrt,ove godine je još puno toga u planu,al vidjet ću kaj ću moći napraviti,jedva čekam ljepše vrijeme da počnem s vanjskim radovima
Stavit ću nešto prošljogodišnjih slika,da vidite kolko se sve promjenilo
Dobrodošleee!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ružeeee (u jesen sam posadila još 10 novih)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kamenjar (nisam zadovoljna s njim,pa ću ga ponovno presožiti)
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas mi se sviđa ulaz,ruze su
![]() |
|
![]() |
|
oleander
![]() palma
![]() glicinija
![]() suzy
![]() gladiola
![]() adam 1
![]() adam 2
![]() bačva
![]() ![]() amarilis
![]() klematis 1
![]() klematis 2
![]() klematis 3
![]() klematis 4
![]() klematis 5
![]() |
|
![]() |
|
Fuksijeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
četkavac
![]() hibiskus
![]() |
|
![]() |
|
mali kućnog
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i još moji pikavci
![]() ![]() ![]() ![]() korjenko- već sam pravi dečko :-))))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo toliko za sad,potrudit ću se češće stavljat slike,ove godine se nadam još šarenijem vrtu a posebno da mi sve ruže procvatu,sad ih imam 20.
Pozdravljam sve koje ste posjećivale moj vrt i ispričava se što mene nije bilo....
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Motala sam se tuda, gledala, virila i vidjela da si u tijeku stavljanja slika...
![]() Kako ti se okoliš promijenio! ![]() Prilazne staze i sve vezano uz to su prekrasne. A cvijeća i pikavaca.... imaš puno i svi jedan ljepši od drugog!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 20212223> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |