Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 94> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prošetala,nauzivala se ...biljke ,voće,povrće sve je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Nadam se da ste u dobrom zdravlju i da vas oboje prsteki pomalo svrbe s obzirom da i nemamo pravu zimu. U vrlo ste kratko vrijeme na pitomom zagorskom bregu napravili pravi raj. Sve čestitke!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Hvala vam svima na posjetama i dobrim zeljama !
misty-da , draga veseli me da je sjeme nakon tog lutanja ipak stiglo do tebe ! Svima lijepi pozdrav ! ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Izgleda da cu ipak uspjeti spasiti orhideju :
![]() i pogled na drugu stabljiku : ![]() |
|
![]() |
|
Grana magnolije koju sam polozila :
![]() a ovo je na drugoj strani "izaslo" van : ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nas tom mjestu gdje ti je taj dio grane pokriven zemljom trebala bi prema gore izrasti nova biljka. Kad naraste oko 40 cm visine odrežeš staru granu blizu toga mjesta s jedne i druge strane a novu biljku pažljivo izvadiš i premjestiš gdje želiš. Prema dole bi trebalo biti korjenje a prema gore nova mlada magnolija.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Radujem se zbog tvojih orhideja,i moje su bile obolile,pokušala sam ih spasiti,za sada se drže,magnolija lijepo izgleda valjda se ožilila ,držim joj fige,pozdrav veliki
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bravo za orhideju
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje hvala vam na posjeti i dobrim zeljama !
Sarica , izgleda da cemo i dipladeniju spasiti ! Ono mjesto koje smo joj skupa nasle izgleda da joj odgovara ! Pokazuje znakove zivota ! |
|
![]() |
|
Andina - ovome neznam ime :
![]() a ovo je "rozo-bijeli dobro vece" ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ova dobra večer mi se sviđa s tim cvjetićima u dvije boje. Baš je zgodna.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Cveteki su preprekrasni! Baš ti hvala što si mi poslala njihovo sjeme.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Ono s plavim cvjetićima je Ceratostigma plumbaginoides, a ovo drugo mi se čini da je Gomphrena globosa.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasni su oni plavi cvijetići draga GF.Drago mi je da si spasila orhideju.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za orhideju i magnoliju
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ali ostaviti ovako u zemlji BAREM godinu dana!!!!! Ostavljam ti ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Drage moje saljem svima jednu - neeeee - puno velikih pusa za vase lijepe zelje i rijeci !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() i detalj gdje se vidi buduci cvijet : ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |