Orhideje - generalna tema |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 33> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovu sam posadila u krupnu koru i glinopor. Stoji na prozorskoj dasci (jug), gnojim ju svako zalijevanje sa razblaženom otopinom, i prskam sa istom. Ima pauzu od gnojenja samo od 10-2 mj. ![]() Još jedna je potjerala stapku, ta visi ispod krovnog prozora. Znači puno svijetlosti + vlaga i cvijetat će ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivne suu...
![]() |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Prekrasne su. Kako si uspjela vandu natjerati da cvijeta? u kojim uvjetima?
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ove su se kod mene nedavno rascvijetale
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Hvala ti draga , tako cu i postupiti !
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prihrani je dobro i pusti je da ocvate do kraja, tek tad razmišljaj o predađivanju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Trebam vas savjet :
rado bi ju izvadila , oslobodila iz one uske teglice , ali , kako da ju
presadim ? Zahvalna sam za svaki i najmanji savjet ! |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
Kikach super ti ovo izgleda!
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
ma kaj bi se ljutila
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
ma nisam skužila da ti je u teglici ostao phal.. kasnije sam tek skužila
![]() ne se ljutiti ![]() ma ako ima dosta vlage ne moraš ni špricat stalno ili ulovi kišnice pa špricaj |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
hvala tea:)
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
kikach,odlično si to složila
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
hvala vam:) mahovinu sam kupila na placu..ne znam dal ih i sad ima jer sam dva tjedna nakon trazila i nije je bilo vise:/
zvjezdana, kak mislis da ce mi bit tesko? mahovinom sam kruzno oblozila teglu i lagano zavezala tankim koncem..i drzi taj 'kalup' tako da teglu s orhidejom samo izvucem iz toga..i onda ide u lavor na potapljanje:p jedino kaj mi od spricanja listova po staklu ostaju flekice, al kaj sad :D
maslacak preeedivna ti je bijela ljepotica:)
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Zvjezdana, ovo je super ideja i koliko ja vidim nije joj problem zaljevanje. Pogledaj malo bolje, orhideja je ostala u svojoj prozirnoj tegli i samo ju izvuče van i potopi u vodu. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
kikach lijepo siihuredila samo mislim da će ti biti zeznuto zaljevanje... to je samo moje mišljenje....
phalovi su vam predivni onaj tamni mi je uf.... :) |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
maslačak7, fenomenalna ljepotica. Baš sam jučer poželjela jednu čisto bijelu, al mi se neda ić do kalie samo zbog nje, možda mbm.... Uf, prije 2 tjedna sam ih hrpu pokupovala i živjela jadna u uvjerenju da mi je dosta...
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Gute Fee,ja vjerujem da će uskoro ići i tebi
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Svi komplimenti idu vama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Maslačak
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |