Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VA DIHE MORA
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

VA DIHE MORA

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 43>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 00:19
Drago mi je sto si nas pustila u svoj krasan vrt..  Stvarno je lijepo ovdje i doci cu opet brzo smile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 06:14
Hug VAM OD MOG VELIKOG SRCA.
VIDIMO SE USKORO.HVALA!
TREMA JE PROŠLA..........
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 08:37
Ovo je zaista prelijepo. Ima se zaista što vidjeti......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 08:54
predivno i origionalno, na prvu godišnjicu otvoriti svoju temu!
već vidim da će ovo biti još jedan predivan vrt za napasanje očiju.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 09:16
belina cestitam ti godišnjicu na forumu,vrt je smile57rado cu svaratit kod tebe ...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 09:22
Draga Belina, vesela sam da si konačno otvorila svoju temu vrta i to sa ovako krasnim nazivom, ljepši nisi mogla izabrat Thumbs%20Up. Prve slike su jako lijepe, okućnica ti je krasna Thumbs%20Up i veselim se da ću ju jednom vidjeti i uživo. Do tada bit ću ti čest gost ovako slikovno i pišući Wink
Pooozzz............Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 10:20
 Draga Belina konačno da vidim i tvoj vrt koji me u startu oduševio. Bilježim se za stalnog gosta u tvom vrtu!
Čestitam ti prvu godišnjicu na CIF-u uz želju da se još dugo, dugo družimo, a možda jednog dana popijemo  kavicu u tom raju ma zemlji. smile79
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 10:31
čestitam ti i ja prvu godišnjicu smile73, kako si mogla izdržati tako dugo da nam ne pokažeš svoj vrt smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 10:35
cestitke za godisnjicu , radujeme sto cu setati i tvojim vrtom
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 10:59
Ve dihe mora će me stalno dovoditi u tvoj vrt!!!  Prekrasno ime si odabrala za pozivnicu u tvoj vrt, kako bi to netko mogao ne vidjeti!!!  Naziv je jako privlačan, obečavajući!!  Ako si sada prebrodila tremu (a za ovakav vrt uopšte je nisi morala imati)  jedva čekamo nastavak sličica!!!

Čestitke za tvoju godišnjicu na Cif-u!!!!   Kako je i nama krasno u tvome društvu, nadam se da ćemo se još dugggooo družiti!!!

Ovo jutro sam popila kavicu u društu tvoje Bele!!  Na klupi ispod veličanstveno  cedra, uživala sam u tvojim kamelijama!!!smile57  Pozdravčić ti ostavljam!!!smile78
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 11:11
Draga Belina, jako me veseli što ću moći zaviriti u tvoj vrtek!

Puno te pozdravljam i svakoj se slikici veselim!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 11:12
WOOW!!!Ovo nije vrt!Ovo je raj na zemlji!! Čestitam na novoj galeriji.

P.S. Vidim da je ovo moj 4000 post.Posvećujem ga forumu i svim divnim forumašima.Puno mi značite u ovom mom teškom razdoblju u životu. 
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 15:37
Belina je da smo te čekali cijelu godinu, ali vjeruj mi da se isplatilo čekati.
Imaš prekrasan vrt i okućnicu, i vjerujem da ćemo svi rado i često navraćati kod tebe. Smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 18:48
ma šta bolajn rećiiiiiii..napokon carice.........svaka čast..za vrt...smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 19:06
oduševljena samsmile86
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 21:36
Čestitke ClapClapClapBelina!
Ovo je vrt koji ima najljepše ime.......................Thumbs%20Up
......očekujem puno od teme..........
......samo si nam malo odškrinula vrata svoga raja......ali vjerujem da će biti poslastica...........
.......veselim se tvojim sličicama i bilježim se kao vjeran posjetitelj ovog vrtasmile78
P.S. Hvala MiriKClap  jer mi je ova pjesma prekrasna! Prava glazbena poslastica!

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 22:19
Prvo, pridružujem se čestitkama na godišnjici. Trema, kakva i od čega, pa ipak ima već nekakvog staža. Cedrovi - najljepša drveća morskih vrtova.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2012 u 00:12

Imam i ja koju sliku iz Belininog vrta i dok se ona ne vrati stavit ću ih da je razveselim Smile

Ova mi je prekrasna a i njezina Bela je tako slatka

Jasmin joj je predivan, meni pozira Free

Ovo joj je balkonsko cvijeće, slikla  kada smo joj bile u posjeti Free i ja

Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2012 u 10:48
Skočila sam samo na tren po jutarnji vadih mora!!!!!   A našla sebe, tamo, pune duše!!!

Velika pusa Miri za slikice, a pozdrav Belini, kada navrati u svoju temu!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2012 u 14:21
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.