Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 312313314315316 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2012 u 13:11
hvala bogu da je sve prošlo  bez povreda,neka vam ova a i sve ostale godine donesu sreću,mir i zdravlje

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 10:56
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

ova je za uramit (uokvirit)

Slažem se s ovim, mada previše je takvih kod tebe, teško bi bilo izabrati!
Time is something you can never get back..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 22:16
Danas smo nakon sinoćnje nevere sa burom i snijegom imali prekrasan sunčan dan, ni snijega ni bure.

Cijeli dan smo bili u vrtu trebalo je posaditi sve donešeno u gepeku LOL.

Sada odmaram, sjedim u dnevnom boravku, na stolu ispred mene Mirina papučica i Hamarina zdjelica sa Frerrom, na zidu slika koju su mi rječanke poklonile na druženju, na polici Korijenkina zdjela s kamelijom, na stoliću dvije prekrasne orhideje, poklon od Free i Mali kaktus u VŽ, pijem Bakinu medicu i gledamo smo što je MM snimio na kameri na druženju u Rijeci, kao da smo opet  skupa, baš nam je bilo lijepo, hvala još jednom svima smile79

Snimila sam malo i po vrtu jer je i mene iznenadilo koliko je toga procvalo od kad me nije bilo

Grana bugenvilie koja se uvukla pod terasu puna je brakteja i pupoljaka

Ruže su pune

Ostići

MM kupio ukrasni kupus i posadio u povrtnjak

Procvala je i mala felicia

Njecica je cijela bijela ne vidi se ni list

Juka

U kamenjaru cvatu gazanije i gilardia

I na kraju sam ruže koje je polomila bura ubrala i stavila u vazu s mahovinom i šiškama

život je more
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 23:21
Lantana i Mirko,
hvala vama što ste usput svratili kod nas i uljepšali nam druženje, prvi i drugi dan kod korijenka, CD-u koji rado pogledam i prisjetim se divnih trenutaka provedenih kod vas Heart. E da je bilo više vremena, da sam vas mogla prošetati malo svojim krajem.
Ma bit će i toga - "nikad ne reci nikad".
Kod tebe uvijek ima prekrasnih cvjetića, pa i nakon nevremena, snijega i bure.
Ruže, njevica, žuta, yuca, ukr. kupus,... zimi Tongue.
Šaljem tebi i TM puno pozdrava i smile79
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 01:22
lantana vrt ti jeprekrasannisam dugo ovdje boravio al stvarno je fantastican :D
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 07:54
Došla sam vidjeti snijeg na Braču, a ono sunce,ruže cvatu,ostići,bugica,gazanije,njevica......skoro da je kao u ljeti.Tongue
Drago mi je da si se lijepo provela na putovanju po lijepoj našoj,da si imala prelijepa i ugodnja druženja s dragim ljudima i da sam ja bila samo mali djelić toga.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 10:41
To se ipak može vidjeti samo u Lantaninom vrtu.........Wink
Cvijeće cvjeta u svim godišnjim dobima (moram priznati da i moje ruže cvjetaju.........ovo vrijeme je svih pošemerilo)
Još jednom........krasne slike!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 14:16

Lantana,  čujem da je i vas snijeg "obradovao" na jedan dan... Nadam se da je sada opet sve okupano u suncu..

smile78
Rijeka

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 18:53
draga Lantana, hvala manituu na tvom vrtu jer pogled na njega stvarno liječi sav stres Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 20:28
već sam sto puta rekla da vama često i pozavidim na lijepom vremenu moru i cvijeću koje je kod tebe prekrasno
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 21:20

Ostići podivljali, zakaj nisu tako cvali kad smo bile kod tebe!!   Ehhhhh, ono je bila samo komuflaža, vidi ti njega što je pametan!!  Da nije onda bio  tako pametan, sigurno sada nebi tako cvao!!!    Vidi ti Lantane, i cvijeće podučila kako da se ponaša kada dođu gosti!!

Danas mi je mali kaktus na kavi kod mene pričala o Lantaninom vrtu: da sve cvijeta kao da je ljeto!!    E, zbog toga sam danas tu, i jako mi je drago kaj te je dočekao vrt tako skockan!!!

Nadam se da si se već uspjela odmoriti, ali ti želim da ovaj osmjeh, koji imaš kad se sjetiš svih ovih dragih ljudi koje je okupio tvoj dolazak, još dugo krasi tvoje  milo lice!!  Naravno i Mirkovo!!   I da zaboravite ružne trenutke koje ste imali na putu, a zapamtite samo sretne!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 22:00
Eto vratila sam se doma i došla sam te pozdraviti i pogledati tvoj vrt...Cvijeće je još uvijek lijepo i rascvjetano kao da je jesen a ne zima...Mislim da na Braču i nema zime Wink..Jako mi je žao da nisam bila s vama kod Korjenka, jer po slikama bilo je prekrasno....Nadam se da će ovakvih druženja biti još jer to nam je duševna hrana, nadam se da da se slažeš sa mnom....Pozdrav tebi i MirkuSmileSmile
sutra je novi dan
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 07:41
Draga Lantana,
Sve ti je poslije bure,mirno i mirišljavo,
zar nas opet mamiš svojim toplim domom?smile78
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 09:14
,vauuuu,ovo cu da sanjam
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 19:08
Ma na kom kontinentu je tako rascvjetano,ne mogu da vjerujem,predivno,predivno.....smile113
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 22:22
Ovo mi se jako sviđa, pogotovo kad znam da su ruže ubrane u ovo doba godine.

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 18:42
draga moja ..od kad s enas 2 nismo čule....smile43kako mi fališ ponekad....ma daj dolazite smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 18:47
papučica je "fensi" možda kod tebe uspije opstat, probaj ju posadit u tvoj paradisesmile161
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 21:54
Silvy smile78
Panda dugo te nema, drago mi je da si svratio.

Mali Kaktus naputovala sam se i uživala u trenucima provedenim s forumašima.

Bergi ma znam ja da ima i kod tebe, ali nećeš se nikako primiti fotoaparata, pozdrav tebi draga moja, drago mi je da smo se napokon upoznale, tvoj je kamenjar moj favorit od samog početka Thumbs%20Up

Mira moja kad je bura onda je ionako zima, snijega je bilo samo malo po Vidovoj gori, da si bila tu ti bi se sigurno zaletila do Vidove gore Wink

Konte di si se Manitua sjetila LOL

Blue sky svugdje je lijepo na svoj način.

Free znaš koliko se puta sjetimo onog "Ideš me za..."

Jagoda nadam se da si uživala na skijanju, a vidjet ćemo se mi opet.

Belina pozdrav tebi, posadili smo travu i sada kad je vidim svaki dan se tebe sjetim.

Gio bolje ovo sanjati nego nešto ružno.

Sarajka tu sam u Evropi, hvala ti na posjeti.

Anabistrica ove godine ima ruža kao nikad u ovo doba.

Niho, eto i tebe da dočekam, nadala sam se da ćeš doći u Rijeku, da se vidimo malo, ali bit će dana.

Mari papučica je stvarno "fensi", ali pije vode ko luda, misliš da bi mogla u vrt?

Svima vama smile79
Malo sukulenata starih i novih

Aoenium, neka vrsta

Esheveria raste strašno brzo

Sedum

Kameni cvijet se sprema cvjetati

I ovaj sedum

život je more
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 22:09
Stvarno je predivno kod tebe! Tongue
Ne samo ruže, bugica, ostići, njevica, nego su i sukulenti u cvatu.
smile64 Koja ljepota. Puno pozdrava tebi i TM.
                                                    smile79

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 312313314315316 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.