Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 312313314315316 370> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Danas smo nakon sinoćnje nevere sa burom i snijegom imali prekrasan sunčan dan, ni snijega ni bure.
Cijeli dan smo bili u vrtu trebalo je posaditi sve donešeno u gepeku ![]() Sada odmaram, sjedim u dnevnom boravku, na stolu ispred mene Mirina papučica i Hamarina zdjelica sa Frerrom, na zidu slika koju su mi rječanke poklonile na druženju, na polici Korijenkina zdjela s kamelijom, na stoliću dvije prekrasne orhideje, poklon od Free i Mali kaktus u VŽ, pijem Bakinu medicu i gledamo smo što je MM snimio na kameri na druženju u Rijeci, kao da smo opet skupa, baš nam je bilo lijepo, hvala još jednom svima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Snimila sam malo i po vrtu jer je i mene iznenadilo koliko je toga procvalo od kad me nije bilo Grana bugenvilie koja se uvukla pod terasu puna je brakteja i pupoljaka ![]() Ruže su pune ![]() ![]() ![]() Ostići ![]() ![]() MM kupio ukrasni kupus i posadio u povrtnjak ![]() Procvala je i mala felicia ![]() Njecica je cijela bijela ne vidi se ni list ![]() Juka ![]() U kamenjaru cvatu gazanije i gilardia ![]() I na kraju sam ruže koje je polomila bura ubrala i stavila u vazu s mahovinom i šiškama ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Lantana i Mirko,
hvala vama što ste usput svratili kod nas i uljepšali nam druženje, prvi i drugi dan kod korijenka, CD-u koji rado pogledam i prisjetim se divnih trenutaka provedenih kod vas ![]() Ma bit će i toga - "nikad ne reci nikad". Kod tebe uvijek ima prekrasnih cvjetića, pa i nakon nevremena, snijega i bure. Ruže, njevica, žuta, yuca, ukr. kupus,... zimi ![]() Šaljem tebi i TM puno pozdrava i ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
lantana vrt ti jeprekrasannisam dugo ovdje boravio al stvarno je fantastican :D
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Došla sam vidjeti snijeg na Braču, a ono sunce,ruže cvatu,ostići,bugica,gazanije,njevica......skoro da je kao u ljeti.
![]() Drago mi je da si se lijepo provela na putovanju po lijepoj našoj,da si imala prelijepa i ugodnja druženja s dragim ljudima i da sam ja bila samo mali djelić toga.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
To se ipak može vidjeti samo u Lantaninom vrtu.........
![]() Još jednom........krasne slike!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lantana, čujem da je i vas snijeg "obradovao" na jedan dan... Nadam se da je sada opet sve okupano u suncu.. ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga Lantana, hvala manituu na tvom vrtu jer pogled na njega stvarno liječi sav stres
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
već sam sto puta rekla da vama često i pozavidim na lijepom vremenu moru i cvijeću koje je kod tebe prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ostići podivljali, zakaj nisu tako cvali kad smo bile kod tebe!! Ehhhhh, ono je bila samo komuflaža, vidi ti njega što je pametan!! Da nije onda bio tako pametan, sigurno sada nebi tako cvao!!! Vidi ti Lantane, i cvijeće podučila kako da se ponaša kada dođu gosti!! Danas mi je mali kaktus na kavi kod mene pričala o Lantaninom vrtu: da sve cvijeta kao da je ljeto!! E, zbog toga sam danas tu, i jako mi je drago kaj te je dočekao vrt tako skockan!!! Nadam se da si se već uspjela odmoriti, ali ti želim da ovaj osmjeh, koji imaš kad se sjetiš svih ovih dragih ljudi koje je okupio tvoj dolazak, još dugo krasi tvoje milo lice!! Naravno i Mirkovo!! I da zaboravite ružne trenutke koje ste imali na putu, a zapamtite samo sretne!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Eto vratila sam se doma i došla sam te pozdraviti i pogledati tvoj vrt...Cvijeće je još uvijek lijepo i rascvjetano kao da je jesen a ne zima...Mislim da na Braču i nema zime
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Lantana,
Sve ti je poslije bure,mirno i mirišljavo,
zar nas opet mamiš svojim toplim domom?
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ma na kom kontinentu je tako rascvjetano,ne mogu da vjerujem,predivno,predivno.....
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ovo mi se jako sviđa, pogotovo kad znam da su ruže ubrane u ovo doba godine.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
draga moja ..od kad s enas 2 nismo čule....
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
papučica je "fensi" možda kod tebe uspije opstat, probaj ju posadit u tvoj paradise
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Silvy
![]() Panda dugo te nema, drago mi je da si svratio. Mali Kaktus naputovala sam se i uživala u trenucima provedenim s forumašima. Bergi ma znam ja da ima i kod tebe, ali nećeš se nikako primiti fotoaparata, pozdrav tebi draga moja, drago mi je da smo se napokon upoznale, tvoj je kamenjar moj favorit od samog početka ![]() Mira moja kad je bura onda je ionako zima, snijega je bilo samo malo po Vidovoj gori, da si bila tu ti bi se sigurno zaletila do Vidove gore ![]() Konte di si se Manitua sjetila ![]() Blue sky svugdje je lijepo na svoj način. Free znaš koliko se puta sjetimo onog "Ideš me za..." Jagoda nadam se da si uživala na skijanju, a vidjet ćemo se mi opet. Belina pozdrav tebi, posadili smo travu i sada kad je vidim svaki dan se tebe sjetim. Gio bolje ovo sanjati nego nešto ružno. Sarajka tu sam u Evropi, hvala ti na posjeti. Anabistrica ove godine ima ruža kao nikad u ovo doba. Niho, eto i tebe da dočekam, nadala sam se da ćeš doći u Rijeku, da se vidimo malo, ali bit će dana. Mari papučica je stvarno "fensi", ali pije vode ko luda, misliš da bi mogla u vrt? Svima vama ![]() Malo sukulenata starih i novih Aoenium, neka vrsta ![]() Esheveria raste strašno brzo ![]() Sedum ![]() Kameni cvijet se sprema cvjetati ![]() I ovaj sedum ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Stvarno je predivno kod tebe!
![]() Ne samo ruže, bugica, ostići, njevica, nego su i sukulenti u cvatu. ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 312313314315316 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |