Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 77> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kamenjar svaka čast!!! MJESTO SA KOJEG SE JA NEBI DALA LAKO OTJERAT. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vidi se da s uživanjem stvaraš svoj cvjetni raj. Sukulenti su ti prekrasni.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
da sarajka,zavole se jako..ja kako sam vratila se a dijete mi ostalo da nisam imala psa vjerovatno bi puno teže podnijela rastanak..mozda ce me netko sad i optuzit i reci kako se može ljubav prema djetetu usporedit sa ljubavi prema psu..al onaj tko ima psa shvatit će ,shvatit ce koji osjećaj zavlada u nama dok tuzan sjedis a pas ti dođe i stavi glavu na krilo i pogleda te (on osjeća nasu bol) ,dok plaćeš a pas ti poliže suzu ..velika je ta ljubav
![]() mari ..istina oba moja ljubimca su dobra ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Prelijep je zaista,ja imam šarplaninca ali je ona vani,jako smo svi vezani za nju ,no naravno kao i svi psi uzvračaju nam tu ljubav i sretni smo i mi i oni
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
da,bebolina,jako se boji vode,drhti cim pomenes kupanje..al samo u kadi..
milice dado ga je vec identificiro ..zove se Atriplex halimus - pepeljuga |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ne znam koje je ono stabalce. Možda se netko od boljih znalaca javi. Predlažem da sliku staviš na identifikaciju.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dobro kazes sarajka,ko bi odolio biljkama..nikad ne mogu uc u ducan a ako ima biljki da ne kupim..
forzicija,hvala na posjeti i pohvali..moj ljubimac ima 4 god,pravi mali vrazicak je ..evo ga na kuapnju (jedva ceka da zavrsi ) ![]() ![]() a poslje kupanja voli da ga se mazi..tipicno muski ![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Pozdrav...zaista sam sa oduševljenjem pregledala od prve do ove stranice i mogu ti reći da sam ostala ovako
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
sve je lijepo,a ova zadnja biljkica je predivna,ma ko bi joj odoli,valjga ta bura neće puno nanijeti štete,pozdrav iz snijegom zavejanog Sarajeva
|
|
![]() |
|
EN hvala na posjeti ...ne smijem ni pogledat štetu ove buretine..palme su pune soli,kaktusi pofureni ....:(
dado hvala ti na identifikaciji |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
trebao bi biti Atriplex halimus - pepeljuga |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prošetala sam tvojim krasnim vrtom divne palme imaš, ljubimac presladak, sukulenti da i ne spominjem , kakrusi su super sam ih ja baš ne ljubim a ruža imaš velik broj želim ti da ove godine procvjetaju u punom sjaju ali ih moraš špricat pogledaj u temi ruže, skoro sam zaboravila na novu gredicu prvo pohvale tm bit će prekrasna kad ju popuniš
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
pokusat cu je odrzat prskanjem ...i meni je bas slatka,omisljala sam se izmedju nje i mamilarie pa sad uzela nju,otisla k tebi na kavu i vtarila se po mamilariu
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasna je
ta (zračna) vlaga je kod mene veeeliki problem, vjetar sve isuši, nema šanse da bi mi ljeti opstala |
|
![]() |
|
hvala trisa na posjeti
nasla sam neke infrmaacije o acalypha hispida ..danas sam je kupila osvojila me vsojim listicima i cvjeticima..znaci biljka moze narasti i do 1,5 m visine ovisno o toga kako je održavamo .ako joj rezemo vrhove ona raste u sirinu .za lijepu boju listova i resica treba joj jakog ali filtriranog svjetla ..najniza tem,,je 12-15 stupnjeva ,u periodu punog rasta kompost odrzavati vlaznim ali ne natopljen vodom ...za velikih vrucina listove treba prskati vodom ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Daleko je to od skromnosti, prekrasno je dvorište, ima tu zaista interesantnih biljaka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() bit cu zahvalan za malo informacija o ovoj biljki...acalypha hispida... |
|
![]() |
|
hvala ti milice,dalije jos nisam posadila,nemam ih ,al kupit ću....sadim uz ogradu penjacice (da sakrijem krs od susjeda)pa malo višlje biljke,grmice,pa red malo nižih i onda bi ubacila sasvim uz rub lobeliju i jos neke niske ljetnice ...znas li mozda koje je ovo malo stablo...jako bi volila znat sta sam to posadila...prijatelj htio bacit a meni se svidilo jer ima srebrene listiće
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |