s.stefic - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A gdje kupiš te tvoje visilice za zid s teglom?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
radi se punom parom,
sve je ![]() |
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
odlicni radovi,svidja mi se crep sa saksijom a i tasnice..koristis lepak za tekstil za tasne? koji lak?
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
s.stefic ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 91 |
Poleđina je iz gipsa (modlica), malo ju doradim, dobro osušim i - dem deri. Onda uzmem terplitku i običnu teglicu (muški to obično poklanjaju za Valentinovo), ja prepilim napola. U svježi gips ubacim prepolovljenu teglicu i - čekam rezultat. Piljenje terolitkom je inače dosta bolno jer radim sama, pa teglicu uglavim među noge. E, a ako mi terolitka ode nadesno ili nalijevo - malo šivanja ne hitnoj jer meni normalno.......Nije lako u svakom slučaju, ali meni je štos...................Ne radim to svaki dan jer ruka mora biti totalno miran, a dan totalno sunčan, jer inače ne vidim.
|
|
![]() |
|
s.stefic ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 91 |
ma, hvala Vam. Jedino prašinu s radova mrzim skidati. Radovi se množe istim tempom kao i prašina......
|
|
![]() |
|
Uvijek koristim istu varijantu. Najjeftiniju. Drvofix (50% drvofixa, 50% vodse), sušenje, pa pegla. Nakon toga ljepilo za tekstil. Onda polusušenje, pa perilica. Onda peglanje pod mokrom krpom i - to je to. Malo traje ali je jednostavno i jeftino. Vrećice perem na 30% u perilici i - nema frke.
|
|
![]() |
|
![]() Vrećice sam pokušavala na više načina, ali mi nije baš sve upalilo. Njih 20 komada plaćala sam po 230 kuna, a od njih su mi neko vrijeme opstale samo dvije... Zguba..... No, probala sam i drugim načinom, pa upropastila još desetak vrećica i - onda je krenulo. Štoos..... Ništa više.
Što se tiče teglica - opisala sam u jednom postu. Nema puno pameti, ali treba puno sreće sa terolitkom. Osobno se ne bojim krvi i ozljeda, pa svako malo nešto profulam. Ovo je uspjelo. Sad - kad bih sutra trebala ponoviti isto to, stavila bi zdrastvenu u zube i čekala da vidim rezultat. Nikad ne znam. Ako se bojite ozljeda - ne pokušavajte. Keramičke posude je teško prelomiti točno po sredini, ako nije čvrsto uglavljena. Ja ju uglavim između nogu... Pa, kad terolitka ode krivo - zovi Hitnu. I, to je to....... p.s ne očekujem da me netko razumije
![]() |
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
hvala na pojasnjenju..i samo pazljivo!!!!
![]() ili jos bolje -uhapsi neko musko nek ti to napravi! |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ti si stvarno jedna hrabra i vrijedna žena. Svala čast. Tose zove strast. Ja ću kapitulirati unaprijed pred takvim poluteglicama.
|
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
Prekrasno.....ali poluteglice su super....meni je suprug prepolovio sa pilom za beton i nema ozljeda,,,bar kod mene...jos je nisam uspjela uraditi,ali tvoje su mi bas slatke..svaka cast....
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Super teglice, čim ulovim vrimena i muža da je dobre volje kradem ideju
![]() |
|
![]() |
|
Ma, stavite mužu lanac oko vrata i dok ne prepili teglice - nema mrdanja. A, ideje pokradite. Ja sam kupila neki časopis prije desetak godina u Londonu i - isto sam ukrala ideju. Malo sam ju doradila i - ispalo dobro. Kao što si kaže - za koga je - dobro je....... Pubertetlija...........Nema pojma o životu.
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() imam pitanjca vezana uz vrećice (platnene torbe): koje ljepilo si koristila: za tekstil ili onaj hot gloss za peglanje ili nešto treće? salvetu si zapeglavala na vrećicu ili ? jesi li nakon ljepljenja još jednom naknadno preko svega prelazila ljepilom? nisam nikada to radila, a sviđa mi se pa otuda toliko pitanja... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Ovako. prvo sam vrećice oprala na 30 stupnjeva i dobro ih ispeglala da dobim ravno platno. Onda sam koristila hot gloss ljepilo i salvetu dobro zalijepila i zapeglala preko onog bijelog papira za kolače. Tada sam ponovno prošla sa ljepilom i - čekala da se sve dobro osuši. Tada sam izrađivala ornamente ili ukrašavala vrpcom. Radim po 20 komada odjednom i ostavim preko noći. drugo jutro ide ukrašavanje i ebentualno još jedno zapeglavanje. Valjda sam ti odgovorila na pitanja. Ako treba još pojašnjenja - tu sam.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
hvala ti...
![]() ![]() sve jasno... ![]() još samo moram jednom prilikom isprobati... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Platnene vrečice su mi jako lijepe,a poluteglice su super ideja.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jako dobre ideje imaš, a platnene vrećice su zaista krasne.
|
|
![]() |
|
![]() Ja tražim dobavljača. Fućkajte se ako ste u mirovini ili imate primanja.... Ja nemam.... Sve ovo je neka vrsta promičbe da bi se netko javio tko treba te radove u svojoj ili "tuđoj" galeriji. Neću odustati, ali ne vidim neku svrhu odavanja sistema rada. Meni do sada nitko nije ništa otkrio. Sve isprobavam sama. neću Vas razočarati, ali ovo je - ništ koristi - financijski.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |