Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 23:40
Tatjana - mislila si na ljepilo za trakice? Ono što sam ja spominjala od Hobby line-a je količina 250 ml, koliko ima tog Librokola?
Maris - 2. faza je puno rjeđa, čak se teško s prstima radi jer jako curi pa moraš biti strpljiva i malo po malo nanositi. Možda ima neki štos kako se to spretnije radi ali ja još nisam dosada prokužila..... Baš me zanima hoćeš li biti zadovoljna, ja zaista jesam i ne bih ga mijenjala!
Dorina - hvala ti na posjeti i pohvalama. Kutije su kartonske (na žalost nigdje nisam uspjela naći drvene - one su mi puuuno draže) i kupljena je jedna u Kik-u, druga u nekoj knjižari, sada se ne mogu sjetiti gdje.....mislim negdje u Dubravi... Vidjela sam ih i u NB-u, i u Lumosu.....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dorina1904 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 21:41

Dugo me nema ovdje , ali jednostavno nisam mogla ne pohvaliti ove prekrasne srce kutijice.......prekrasno, ostadoh bez teksta

od kojeg matrijala su ove srce kutijice i gdje su kupljene?
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 18:15
Prekrasno Jani,ClapClap,Clap.Naručila sam si ono 2k ljepilo iz NB ,daj mi molim te reci da li je 2. faza toliko gusta da se može jedino prstima razvući
?Ja ono iz Lumosa ne mogu nikako.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 17:16
Jani, možeš slobodno kupiti kod Bačelića, to je krajLidla mislim da je ulica V.Holjevca, u Slobštini, košta 18 kn. sve baš sve lijepim tim lljepolom , Librofix 1, nešto super,.
Radovi su ti odlični, ne znam koji je ljepši.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 16:47
Ide, ide.... kako si ono ti rekla - uhvatila me 2k manija, hehehe...... pusa draga!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 16:43
Ma bravo. Ide tebi 2k faza. Sve pohvale i za crno bijele kutije. Oduševile su me, pogotovo ona sa slovima. Je li to salveta?
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 16:33

Slika rađena preko vikenda, sušilo se, sušilo.... i maloprije sam utrljala uljanu boju. Nije još polakirana.....

...detalj raspucavanja:

Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 15:57
Opet prekrasna kutijica, ma predivno.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 15:37
Pero - evo linka za stavljanje slika: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=87&FID=71&PR=3, samo slijedi video i sve će ići lako....
Što se tiče kutija, škrinjica i sl.... ona s pregradama je kupljena u Kiki i koštala je cca 50-60 kn, ostale nabavljam kojekuda, Megacolor, Lumos, Chemaco, Offertisima, Nama, ma gdje naiđem.... jedino na žalost, nigdje nisu jeftine...možda u Off. najjeftinije ali i najnekvalitetnije, ma ništa vezano uz ovaj hobby nije jeftino, ali kada jednom kreneš ne možeš stati!
Nadam se da ćeš uspješno staviti slikice -Thumbs%20Up držim fige i jedva čekam
Na vrh
pero71 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pero71 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 15:04
draga molim te gdje nabavljas kutijice za nakit ili škrinjice..ja još uvijek radim sa nađenim materijalom razne kutije i ponešto kupljenih no htjela bih naći jeftine naravno škrinjice sa pregradama...i nažalost ne mogu staviti ni jednu svoju fotografiju ili ne znam ili mi komp ne valja a htjela sam pokazati što i ja radim kissy kissy hvala
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 14:40
jako, jako elegantno   
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 14:31
Maris, Klara - hvala curke, imate pusu....
Klara - traku sam lijepila s ljepilom kupljenim u Lumosu (kada je bila kupovina -20%) Hobby Line - Bastel kleber, 250 ml i jako jako sam zadovoljna. Preporučila mi ga je Renata koja tamo radi (genijalni su svi, ali ona mi je posebno simpa) i zaista se nisam pokajala. Inače mu je puna cijena nekih cca 50kn (puno, ali i vrijedi...). Ona crna valovita čipkasta traka izvana je tako kupljena, mislim u Nami ili Našem domu na Đamiji (kako ja i šivam, imam puno takvih stvari već doma), a na većoj sam po unutrašnjem rubu lijepila plišanu...
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 12:06
ovo ni pod razno ne smijem pokazat svojoj kćeri,
jer će odmah htjeti čitavu kolekciju sličnih... Wink  Cool

jani,
čime si lijepila traku iznutra?
i - ona valovita crna čipka s plišanom (hm, valjda je plišana...) izvana:
to si kupila tako gotovo (di?) ili si sama kemijala?

preeeeedoooobroooo...

Clap   Clap   Clap
Clap
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 11:17
Jani,koje li elegancije,prekrasno.smile141
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 10:45
Hvala ti Kiki - zahvaljujući curkama s foruma koje su na ovaj način slikale svoje radove i ja sam se danas potrudila i evo, uspjelo mi je.....prvi puta je dobro poslikano, što znači, treba imati ideju.....a ja sam vidjela od njih, i beskrajno sam zahvalna!!
Hvala Sarita na posjeti i pohvali, nisam uspjela ni skužiti da si između mojih slikica, sorry....
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 10:38
Lijepo napraviš,a još ljepše poslikaš.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 09:20
Koliko god sam se trudila, nisam uspjela fotografijom dočarati plišanu traku koju sam nalijepila na unutarnji rub veće kutije.....
Na manjoj se relativno dobro vidi bijela čipka koju sam također lijepila uz rub. U njoj sam napravila i jastučić da ogrlice, naušnice i sl... mogu uživati ....hahaha....
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 09:15
I veća kutija - "Be happy":

Ove kutije sam se malo više potrudila poslikati jer su me jednostavno one same na to ponukale. Djeluju mi elegantno pa sam im dodala još malo detalja da to dopune......
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 09:09
Manja kutija - otvorena:

i zatvorena:

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 09:06
prekrasna ,elegantna kutija,bravo majstoricesmile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.