Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti Sarita draga,puno mi znače tvoje pohvale
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasan rad ,2k majstorski si odradila
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Moram priznati da sam i ja zadovoljna....je da bole prstići od poliranja, ali je vrijedilo truda. Dugo sam odgađala raditi s 2K, ali po savjetu moje drage Lule radila sam bez problema. hvala ti draga Lula još jednom!
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Ispalo je savršeno,obožavam ovakve pukotine.
![]() |
|
![]() |
|
Maris - Bitumen je....dosta ga je teško očistiti jer je jako gust i teško maziv..
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Ovo je predobro
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
kutija za mladence
![]() |
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
ni ja. ali kad resim javicu da znate-za ne daj Boze.
![]() |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
Na žalost, ja ti ne znam reći ništa pametno, nemam s tim iskustva
![]() |
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
prvi put sam sad radila i toliko koliko je gorela -ok se pokazalo i lepilo i lak. e ovako, to je rad za jednog malog decaka koji ima 6 meseci pa sam negde na abazuru kontur pastom napisala datum njegovog rodjenja.medjutim sam zabrljala kod goine.sad je pitanje zna li neko kako mogu obrisati tu kontur pastu a da ne ostane trag? :(
foto-aparat mi je ispao i razbio se a blu tut na kompu nece da prenese slike sa telefona.zato ne mogu da postavim.molim ako znate neko sredstvo cime mogu obrisati kontur pastu da mi kazete. |
|
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga E-Buba
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasna kutija, nemam riječi jer je i motiv i izvedba savršena!!
|
|
![]() |
|
Kikins - zaboravila sam pitati, kako lampa reagira na toplinu, s obzirom da žarulje ipak dosta griju.... Jesi to već davno radila, baš me zanima to iskustvo s drvofixom i spray-lakom.
|
|
![]() |
|
Hvala curke
![]() Kikins - Viva ljepilo je univerzalno ljepilo za decoupage, nije posebno za tekstil. Malo sam se bojala kako će izgledati, ali sam prezadovoljna kako je to sve skupa ispalo. Čak nisam na to stavljala završni lak jer sam se bojala kako bi reagiralo, nego sam premazala 3-4 puta s Vivom.
Kao završni lak ja koristim Caparol, Capacryl-Satin lak (momentalno), ali moram priznati da mi je draži Chromos Svjetlost Lužani aqua lak. Caparol ima dosta jak miris pa me to smeta dok radim jer sam alergičar. Iz istog razloga maksimalno izbjegavam auto-lak u spreju.
Nadam se da sam ti pomogla s ovim objašnjenjima.
|
|
![]() |
|
Prelijepi radovi,a kutijica je nešto posebno.
![]() |
|
![]() |
|
jani,posto sam ja iz Srbije mozes li mi pojasniti...to Vivino lepilo je lepilo za dekupaz na platnu ili obicno koje koristimo za ostale podloge a i lak je poseban ili...?
ja sam probala na abazuru jedne lampe (postavicu sliku kod mene) da lepim sa drvofixom i lak u spreju i USPELO JE :) |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Zanimljiva ideja to s jastučićem.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Koristila sam Vivino ljepilo i završni lak na kutiji i čipki....
![]() |
|
![]() |
|
prelepo je...koji lak si koristila i koje lepilo?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |