Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 70> |
Korisnik | ||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala ti na prekrasnim sličicama rasvijetalih orhideja!!! Beskrajno si mi uljepšala dan!! U tvome domu sve cvijeta, pa kako i neće kad i ti cvijetaš!!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Ja sljedeći puta kupujem cattleye na akciji.Baš kako si rekla,moram ju imati
![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Cattleyice su sređene, pčelica je imala posla danas
![]() Nadam se da će uspjeti |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
ajd prouči, samo nemoj to sanjati pa ...
![]() |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Idem sad proučit kud šta treba ugurat
![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
|
Bebač, ovu prvu ti mogu odvojit kad ocvate. Druga je tak kilava da je pitanje koliko će dugo...
Ali morala sam ju imati ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Evo hanica, imaš još kakvu želju? ![]() |
||
![]() |
||
|
Koja, crvena ili žuta? Veliku sam raskopala, imala je korijen samo na površini. Ispod je sve bilo trulo
![]() Znala sam da mogu tako nešto očekivati, ali ne u tolikoj mjeri i za te novce... |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Morala sam se vratit na temu ![]() ![]() ![]() Emilly,prava si sretnica s njom ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
pokušat ću jer su mi one stvarno preljepe |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
Predivno
![]() |
||
![]() |
||
|
Emilly draga,ispale mi oci.Krasne boje
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
|
Emilly ovo je stvarno prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
|
Nema te čega biti strah ![]() Potapanje kad se osuši supstrat i puno svijetla, ništa drugo ne moraš znati. Treba ih jedino presaditi kad ocvatu jer im je korijen redovno u jako lošem stanju. Ali njima korijen raste brže nego ijednoj drugoj deji tako da to i nije neki problem ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma imaš pravo
![]() Uz to i još koji krovni prozor za vande ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Ulov ti je
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Gore ćemo radit ured, moram samo žicat puuuuno prozora ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |