Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 104> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Taman sam htjela pohvaliti R.Saru za slike i tekst bez kojih ne bi uživali u tvojim bregima, kad vidim dalje da si i ti krenula.
Krasni bregi.... mogu samo zamisliti kak uživate kad ste tamo u toj zeleno-šarenoj ljepoti!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
to ti je tak kad prepisujem ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
dok je Ekipa051 haračila na Bolu kod tebe je bio prekrasan performans, s pravim likovima i prezentacijom kak se v Zagorju dela
![]() ja bi dala moslavačku buču za pravu zagorsku bučnicu ![]() ...ljetni čempres mi se sviđa u novoj klajdi ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Lepe ti je, lepe ti je...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
carex mozes ostaviti u vrtu,imam ga vec dugo i ne smeta mu zima...svidjaju mi se tvoje travice
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sve je na tvom bregu tako lijepo draga Konte, ali ipak moram izdvojiti trave i čuvarkuće, one su me posebno oduševile.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Konte, tek sam sada pregledala i tvoj zagorski vrt i vidim da je bilo veselo kod tebe. Šteta da u to vrijeme nisam bila još član CIF-a da vam se priključim i vidim uživo tvoju cvjetnu raskoš.
Želim ti puno radosnih dana u 2012. i rascvjetani vrtek.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
obisla sam tvoj vrt ,nagledala se svega i svacega..ona plava budleja
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Konte, ima u tvojem vrtu lepih travica, a bome i cveteka. I kad to poslika još i pravi fotograf, vidi se da je na našim bregima baš lepo.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Zadovoljstvo mi je šetat po tvom vrtu,a trave odakle god su i kako god da se zovu su predivne,jedva čekam ljeto da ih vidim u punom sjaju
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Konte? kaj spiš?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
pa di si konte ja mislila da je pala koja slika s brega
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Konte hoce ostaviti utisak da je strasno zaposlena ili je kamermana poslala na godisnji.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Čak se i Medo probudil iz zimskog sna, a Kontesa ne!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
a ja mislila da sam se samo ja uljenila.... |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hehehhe evo nećete vjerovati, ali već dvije večeri krećem brisati prašinu sa vrteka i uvijek me nekaj omete, a i oduvijek sam kampanjac bila,a i hrpu obveza me okupirala
![]() ![]() no i stvarno mi je krepucnuo fotić pa sam slikala mobitelom dok mi nije stigla službena fotografica i nadoknadila sve ![]() ![]() no ajmo redom...trenutno u vrteku caruju perunike i polako kreću pakujci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pakujčeke ste već manje vie vidli, ali da me ne špotate ![]() ![]() ![]() ![]() kozlokrvina si je ove godine dala truda ![]() napokon imam crvenolisni javor i to za 30 kn jeee ![]() ![]() i jedan pozdrav za sve moje drage šetače ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
A Konte pljevi, kopa, sije, sadi ... pa navečer zaspi prije negu se uspije prijaviti na CIF
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Taman sam te i ja krenula našpotat, al tak si mi slatka u toj crvenoj vestici i s tom raščupanom frizurom da ne mogu. Bum drugi put.
![]() |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |