Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 70> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suše mi se pupovi na vandi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ne se sekirati, potjerat će novi, svako dobro ti želim u 2012
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ah šteta, na kojoj to? Novoj ili kojoj staroj?
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Na staroj, ljubičastoj
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Znači, to je to. Ovaj u prvom planu je nekih 30-tak cm, vjerojatno je stari.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Šteta za vandine pupoljke, nadam se da će doći k sebi i potjerati nove pupoljke pa procvasti. Ti ćeš znati kaj napraviti da spasiš stvar.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
aaaaa predivne su mi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ali stvarno predivne... žao mi je zbog vande ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Počelo je, počelo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimb je već cijeli rascvijetan
![]() |
|
![]() |
|
Božićni kaktus je malo zakasnio ove godine
![]() |
|
![]() |
|
Bebolinin adenium uživa na suncu
![]() |
|
![]() |
|
Vjerujem da će biti još puno slikica idućih dana
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Jao draga,prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ma šta na ovo reči osim prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala
![]() Još ih je dosta u pupovima, sad me već izluđuju... Čak mi je i paph izbacio stapku. Kako je brz, valjda bude cvijet do ljeta ![]() |
|
![]() |
|
Nestrpljivka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ah da... Sva sreća pa ih imam puno pa mi uvijek nešto zaokupi pažnju
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Eto...i onda se ona žali
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ti se imaš s ćime ponostiti
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |