Coryphantha |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Natalija, to je opuntia microdasys, imam dva varijeteta - zeleni i sivi. Mogu ti pripremiti pelcer na proljeće? ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
može schumy, ja imam žutu pa ako je nemaš
![]() |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Slikaj mi ih i prikaži u podforumu "opuntie" a ja ću ti slikati moje i pokazati....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miss M., nisam uočio ovaj tvoj post do danas, ovo što pišeš za središnji trn se odnosi na coryphanthy corniferu, vidiš da moj varijetet c. scolymoides cvjeta bez bodlje. Pozdrav...............schumy |
|
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Moguće Schumy da se radi samo o toj vrsti moja je elaphantindens, vidjet ćemo kad procvate.
|
|
![]() |
|
U ovaj ružni zimski (kišni) dan još malo coryphante iz proljetnih dana da se razveseimo: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav......... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
što je to na ovoj coryphanthi?
![]() s čime to mogu liječiti |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
O joj , ovo ne izgleda ni malo dobro. Nisam se s tako nečim nikad dosad srela, pa ne znam što bi moglo biti. Ako ti se nitko ne javi sa pravim odgovorom i rješenjem, pokušaj to sve izvaditi i pregledati korjen i zemlju, ja bih tako.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
glikice fala na savjetu, ali dobila sam ga skoro takvog, bez zemlje pa ne može biti iz tla
tijelo mu je čvrsto pa se sve mislim da bi s nekom "kupkom" izgubio tu nezdravu boju |
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Ako si ga takvog dobila a inače djeluje zdravo, možda je variegatna forma. Ima toga i u kaktusa. Tada ti neće pomoći nikakve kupke
![]() |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
nana, nažalost, mislim da nije variegiran
ovo mi sliči na neku ruzinu, hrđu... |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i moga, glikica ga je identificirala, hvala glikica
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Miro, krasna coryphantha e da i dobro došla među kaktusoljubce !
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |