Silvestrina cvjetna priča |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 57> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Hvala draga Silvestra
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drage moje hvala Vam na podršci...ali baš si mislim kako je to čudno...ja sam uvjek pozitivno mislila i po prirodi sam pozitivac i optimista...a ipak se dogodilo ono što ne bih nikada pomislila da će se baš dogoditi...a zato što sam pozitivac šaljem Vam svima u ovo blagdansko vrjeme jednog anđela da Vas zajedno sa Vašim obiteljima čuva...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
nikada nemoj očekivati loše uvijek očekuj dobro i doći će dobro ,to ti želim u nadolazećim godinama a uz vjeru to je puno lakše
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga,kad Bog zatvori vrata otvori prozor...nemoj razmišljati o tome da se događaju loše stvari,pusti nek sve ide svojim tokom i nemoj ni očekivati loše.Čim ih čekaš,time ih i dobivaš.Život ima uspone i padove i to je neka ravnoteža.Kao što je bebolina napisala...uz tebe smo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Draga @Silvestra
![]() U namjeri da odem u carstvo snova, opazim tvoje upise i vrtim film tamo gdje opako boli i boli, ali nitko da tu bol umanji
![]() ![]() ![]() Ne želim te sažaljevati, želim s tobom podjeliti sve ono što sam iskusila, teške momente s kojima treba znat nastaviti, tako gdje su prekinuti...
Ti to možeš!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Teško je ponekad biti svoj i ono što zapravo jesmo...jer nas život nemilice bićuje sa svih strana...ja se bojim kad mi je lijepo...jer uvjek kad mi je bilo lijepo nakon toga se nešto loše dogodilo...
|
|
![]() |
|
Sitnice čine velike stvari tako da radovanjem i uživanjem u malim stvarima zapravo uživamo u životu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gioiaa
Bako Tea Naj radije bih Vas sve poljubila za Božić ali mi je to nemoguće...pa Vam samo kažem da Vas volim svim srcem i želim Vam da uvjek budete sretne i da se znate radovati malim stvarima jer su nam velike nedostižne...ali to ste već pokazale jer se znate radovati i malome cvjetku... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 57> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |