|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 89> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
Koja divota,koliko cvjetnih grana,s čim ju zaljeva,neka otkrije tajnu.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
Hvala ti na info...Dakle ide ovako,ne presađujem je kao ostale biljke da joj omogučim više prostora,da bi ona mogla napredovati,već joj treba svako toliko promijeniti substrat koji iskoristi,pa joj je potreban novi da crpi iz njega što joj je potrebno.Moja je već 2 godine u istom,sad bi bilo krajnje vrijeme da ga promijenim,ali ću pričekati da ocvate. |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() |
Svaka dva tjedna ih potopi, dodaje gnojivo za orhideje i lijepo joj cvatu, ali su imale samo ove glavne stapke, a ove jeseni je počela sa orošavanjem i od onda su ovako krenule i sa dodatnim granama....čak joj je i susjeda donijela svoju na lječenje... |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
![]() |
Na koji način ih orošava?Jednom mi je netko predložio da ju držim u kupaonici jer ima dosta vlage u zraku(mislim prilikom tuširanja isl.)
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() |
Nemojte se smijati...iskoristila je neku dječiju igračku-prskalicu, koja stvori maglicu i to je to...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() |
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
@pčelica7
Smrtno sam ozbiljna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Pčelica7, nije smiješno,to se zove snalažljivost.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Nažalost nemam dovoljno svjetlosti u kupaonici. |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
![]() Curke,nemojte pretjerati sa orošavanjem.I to se može ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
jasss ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
![]() |
awwww vase orhideje su tako divne.. prekrasne!... mene su zasada osvojili phalovi, imam samo dva primjerka.
jedna mi je cvjetove izgubila prije nekih 6-7 mj, ali joj grana jos uvijek stoji neosušena...list i korijenje su joj istjerali, ali naznake za nekakvu novu granu ili cvjetice na staroj ne postoje. jel ju mogu kako natjerati da napokon krene sa cvjeticima?... ps. nemogu kod nas naci zemlju za orhideje, jel imate prijedlog u cega da presadim, procitala sam negdje da se moze u borovu koru? lp |
|
![]() |
|
![]() |
Borovu koru ili pofuri vrelom vodom, ili je zapeci u rerni, fino je raskomadaj i prolazi uz malo mahovine
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jasss ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
![]() |
Hvala punooo.. Idem sutra u šumu po to :)
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
Bebač,dejice ti krasno napreduju
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() Dok je tako, što manje ih zalijevaj...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Sad trošim struju da imaju svijetla,možda prođe..nije ko vanjska svijetlost ali možda im bude bolje.I meni ih je žao.Obje su mi jako drago i baš sam ih jako zavolila.Na balkonu bi im bilo idealno da nije 15 stupnjeva
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Bitno da prežive zimu...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Ma joj,ne znam šta je gore.Kad je ljeto,mama sve prostorije dobro zamrači da sunce ne zagrijava stan.Zato sam se i nadala sunčanoj zimi ali zeznula me
![]() Tvoje zato predivno izgledaju i napreduju ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |