Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 27> |
Korisnik | |
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja slak i dragoljub sijem krajem 4mj ...jer brzo rastu a cijelu sezonu cvatu ...a osjetljivi su na mraz ...Ovaj zid je prekrasan...odusevljena sam...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Hvala Maris na lijepim riječima. Upravo sam pravila reda među žardijericama i zbrajala šta je preživjelo a šta je
![]() Zid je trenutno prazan, u malim cvjetnjacima tulipani polako niču, klematis počeo iako sam ga jesenas prisilno morala rezati jer je imao štitaste uši. Lavande izgleda ![]() Kupila sjeme za dragoljub i slak ali mislim da je još rano za sijanje ili...? |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno dvorište Dijana,koliko vrsta cvijeća....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Hvala na posjeti.Dvorište je sad pusto i zaleđeno, Bojim se da nakon -11 koliko je bilo ,neće ni erike preživjeti. Jesenas pelcane ruže taman su počele pod bocom tjerati prve listiće, ali poslije ovih minusa... vidjet ćemo.
Kod tebe je sve tako lijepo i raskošno zaista krasno. |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]()
Malo proljeća iz tvog vrta,za moje oči,odmor |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Hvala svima na posjeti
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sretnu i veselu cijelu Novu Godinu ti želim!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivno ti je sve, posebno ovaj cvijetni zid
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno cvijeće, posebno erike.
Jako mi se sviđa kako si ukrasila ovaj zid ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Najviše su me se dojmile Erice! Prekrasne su ti!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo i mene kod tebe Dijana! Imaš i ti jako lijepe biljkice !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zelena je takva . Visoka oko 50cm a cvijetovi su oko5cm promjera kad su potpuno otvoreni. Kad ih mraz ofuri dobiju lagani crvenkast preljev na zelenoj frizuri.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
meni je isto zanimljiva ta zelena
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() zapala mi je za oko zelena hrizantema,ma je li zelena i kad skroz otvori latice? |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zidić je super!!
A i zimska oblekica teglicama s maćuhicama i erikama odlična ideja!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Draga freeland44 hvala na posjeti!
Kako ja nemam puno cvijeća ,kod mene nema puno novosti ,a da vrtim isti film nebi bilo uredu prema vama koji imate puno toga za pokazati. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ženo, nemožeš nam to napraviti!!! Dođeš, staviš prekrasne sličice, i onda nestaneš!!! A mi virkamo kada će biti novih sličica!!!
Police na ogradi ( djelo ruku TM) su prekrasne, po njima je tvoj vrt prepoznatljiv!!! Pošto je puno vremena prošlo od zadnjih slikica, mislim da smo zavrijedile nove, ipak ti dižemo temu, nadajući se novim fotkicama!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
I da bacim pogled na malo sobnog cvijeća kojeg baš i nema mnogo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ova dvojica trebaju hitno tuširanje. /Dijana%20cvijece/DSC06346.jpg"> ![]() ![]() oa je jako stara pogledajte koliko stablo ima ![]() ![]() Za sada toliko od mene. |
|
![]() |
|
A onda je polako dolazila jesen pa su jedne biljčiće odlazile..., a druge zauzimale njihovo mjesto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ova ljubičica pomislila da je proljeće pa poželjela prva procvasti. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |