Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Andina - ovome neznam ime :
![]() a ovo je "rozo-bijeli dobro vece" ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Drage moje hvala vam na posjeti i dobrim zeljama !
Sarica , izgleda da cemo i dipladeniju spasiti ! Ono mjesto koje smo joj skupa nasle izgleda da joj odgovara ! Pokazuje znakove zivota ! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bravo za orhideju
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Radujem se zbog tvojih orhideja,i moje su bile obolile,pokušala sam ih spasiti,za sada se drže,magnolija lijepo izgleda valjda se ožilila ,držim joj fige,pozdrav veliki
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nas tom mjestu gdje ti je taj dio grane pokriven zemljom trebala bi prema gore izrasti nova biljka. Kad naraste oko 40 cm visine odrežeš staru granu blizu toga mjesta s jedne i druge strane a novu biljku pažljivo izvadiš i premjestiš gdje želiš. Prema dole bi trebalo biti korjenje a prema gore nova mlada magnolija.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Grana magnolije koju sam polozila :
![]() a ovo je na drugoj strani "izaslo" van : ![]() |
|
![]() |
|
Izgleda da cu ipak uspjeti spasiti orhideju :
![]() i pogled na drugu stabljiku : ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjetama i dobrim zeljama !
misty-da , draga veseli me da je sjeme nakon tog lutanja ipak stiglo do tebe ! Svima lijepi pozdrav ! ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Nadam se da ste u dobrom zdravlju i da vas oboje prsteki pomalo svrbe s obzirom da i nemamo pravu zimu. U vrlo ste kratko vrijeme na pitomom zagorskom bregu napravili pravi raj. Sve čestitke!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prošetala,nauzivala se ...biljke ,voće,povrće sve je
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga s velikim veseljem i zahvalnošću požurila sam ti javiti kako je tvoje sjeme konačno stiglo!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Blagdani završavaju i ja se nadam da su ti unatoč svemu donijeli ispunjenje svega što si željela u ovom tvom novom domu
![]() ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pridružujem se i ja sa čestitkom i želim ti da budeš radosna i okružena najdražim cvijećem u 2012.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
SRETNA I VESELA I NARAVNO PUNA ZDRAVLJA NEKA TI JE NOVA 2012. GODINA, DRAGA GUTE.....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sretnu i veselu cijelu Novu godinu ti želim!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Sve što je lijepo i srećom se zove,neka te prati godine ove, a sve što je ružno i nemir stvara nek ti odnese godina stara. Sretna Nova Godina! ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sretan Božić i obilje božijeg blagoslova tebi i tvojoj obitelji
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |