Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 94> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sretan Božić tebi tvojim najmilijima
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Dobra vilo želim ti sretan i blagoslovljen Božić da ga provedeš u miru i veselju!!!
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
U tvom novom domu želim ti sreću, mir i blagoslov!
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Rijeka
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
kuc-kuc,ima li koga?
vidim da je sve pod kontrolom ![]() |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
I ja malo svratila .... Kako si bila vrijedna... sve pospremila na sigurno, neka si, dobro je da si zdrava i da možeš, veseli me to
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Hvala vam puno na posjeti i komentarima ! Imate pravo ! Tek kad si daleko od svojeg kraja , tek onda osjetis ceznju za njim i dobijes snagu za koju ni sama ne vjerujes da ju imas !
Svima vama ![]() |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Draga GF evo sam ponovo prelistala sve stranice od početka kako sam i obećala. Baš lijepo napreduje tvoj vrt, cvijeće i povrtnjak!
![]() Vjerujem da u svemu uživaš sada nakon toliko godina trke i rada daleko od svoje kuće.
|
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Pozdrav, Gute Fee! Prošetah napokon i tvojim lijepim vrtom. Stvarno ti se divim kako ga urediš nakon dugog izbivanja! Da sam bliže i da imam više vremena, rado bih se ponudila da ga održavam u tvojoj odsutnosti. A ono što ne znaš kako se zove - meni sliči na jeruzalemsku trešnju, solanum capsicastrum. Želim ti puno zdravlja i daljnji uspjeh s tvojim cvetekima.
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Draga , bas zato i velim da si me zbunila !
![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
Draga moja Sarajka , jedva cekam da ova godina zatvori vrata za sobom ! Vjerujem da ce mi iduca biti bolja ! Znas kak se veli : zdrav covijek ima puno puno zelja , onaj drugi samo jednu ! ![]() |
||
![]() |
||
|
Zaboravila sam kako se ovo zove :
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ovo je MM dobio od Nataly kad smo bili u Licu ! Stabljika je mlada i ja se bojim za nju , zato je isto u kuci :
![]() |
||
![]() |
||
|
Sad si me totalno zbunila ! Znas da prosle godine nisam bila tu a kad smo dosli (na prolljece) onda ih vise nije bilo ! |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Nemoguće da su se čuvarkuće smrzle
![]() |
||
||
![]() |
||
|
Ali lani mi se smrznulo ?! ![]() |
||
![]() |
||
|
Ruzmarin sam takodjer izvadila , lani su nam se 2 smrznula vani :
![]() A ovo raste stvarno bez brige : ![]() ![]() Ovo su gladiole , cekaju proljece , njih sam vec spakirala kak treba : ![]() |
||
![]() |
||
|
Gute,stavi čuvarkuće van,biti će ti zahvalne,one ne mogu živjeti u kući,neće se smrznuti.
|
||
||
![]() |
||
|
Tu od stare magnolije pokusavam uzgojiti mladu :
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |