Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 90> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Miro, mogla si malo navratiti u svoju temu i staviti nam koju slikicu.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Miro, mogla si malo navratiti u svoju temu i staviti nam koju slikicu.
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala na posjeti i dugujem vam isprike što ne hodam po vašim vrtovima nego po nekim drugim mjestima... kao npr. po Turskoj Kitila sam prostor prošli vikend, gotovo je napokon pa ću staviti koju sliku.
A u vrtu je sve pokriveno lišćem i neću ga micati, neka čuva biljke do proljeća. Njivice su ipak malo življe, ima po koji cvjetak...
Moram sve nadoknaditi i sve vaše vrtove pogledati, poslati sjemenke i biljke koje sam obećala...
![]() Dok ne stavim koju slikicu svima
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Miro nema te u vrtu kao ni mene u mom...Isprazni sandučić jer je sada moja poruka otišla u vjetar...Uspjela sam kao što vidiš ući na Forum po tvojim uputama...
Pozdrav
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() Samo čuvaj nožice, molim te!! Tko će nam davat takt za ples!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo mojih cvjetića koji su me razveselili u ovo zimsko doba.
Većina je iz Njivica jer je tamo ipak toplije.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malo ukrasa
![]() ![]() I za kraj jedan lijepi ugođaj iz Njivica sa moje terase
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Preslatko!!! Daj kaži cvjetićima u Njivicama da još malo izdrže, reci im da im dolazi ona kaj ih miluje i priča s njima!!
![]() Novogodišnja sličica sa ružama!! Juuppiiiii ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Sve najbolje i ja tebi zelim! :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve najbolje ti želim!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Miro sretan ti Božić!!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kod tebe i ruže,dragiljub...cvijetaju za Božić,predivno.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Miro sretan ti Božoć.
|
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Sretan ti i blagoslovljen Božić
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sretan i blagoslovljen Božić tebi i tvojoj obitelji!
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Miro,sretan Bozic i sve najbolje zelim tebi i tvojoj porodici
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Sretna ti Nova 2012
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |