Podranea ricasoliana |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana, ma sta ti vec cvate?????? Moja tek u jesen, svake godine, a tako i susjedina.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lantana, prelijepa je.......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo nekoliko slika
PODRANEA ![]() ![]() ![]() Ja sam probala s povaljenicama i nije išlo, puno sam i reznica podjelila, ali nitko se nije pohvalio da je uspio zakorijeniti. Ove godine ima dosta dugih grana pa ću opet probati s povaljenicama. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Molila bih netkog tko ju ima da stavi sliku, zanima me kako uživo izgleda.
Hvala!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jučer sam je odmotala i nikakve razlike nema u odnosu na izgled lani u proljeće - suha ko barut, listovi i grane
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Fermina, imas pravo, bila je bura jaka, ali se na njoj ne vidi ama bas nikakva steta. Doduse, nije bila hladna bura. Bacilo ju je na zemlju, tako cu je i ostaviti jos jedno mjesec dana, tako ce joj najmanje nauditi. |
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Nina, neće joj ništa biti, za sada. Bura joj može ofuriti listove ali dok temperatura ne padne ispod nule nema straha. |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jutros sam uletila na ovu temu i popodne uspjela omotati svoju biljku, zelena je, ali ove godine nije cvjetala zbog kasnog izbijanja iz zemlje
nadam se da ću je uspjeti sačuvati ove zime - mislim na grane, tako da dogodine stigne cvjetati |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Šteta kaj nemaš nekoga tamo, za ovakve slučajeve, da je zaogrne!!!! Baš bi bila šteta!!! Ajde mila, kada odeš na otok, daj poslikaj plastenik!! Interesera me, a vjerujem da ne samo mene, kako se ti drže biljčice, i naravno kaj još imaš,(požeš i na pp) možda mi porastu zazubice, pa se zaljubim u neku malu miss!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ajme! Nije doduse jos minus, ali je jaaako hladno...a ja svoju nisam nicim zastitila. Na mjestu je gdje brije buretina. Ima da placem kad dodjem na Hvar.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
U Istri će sigurno izmrzavati ali tko je bude znao čuvati, spasit će je.
Čak na jugu, na moru ona izmrzne,naročito dok je mala. Moja je propala nekoliko puta ali je uvijek ponovo narasla. Zapravo, propadne već na -3-4°C.Zato je pred zimu treba zaštititi, nagrnuti lišća, zemlje oko korijena a najbolje je omotati kartonom do oko 1m visine. Važno je da joj korijen ostane zdrav pa će sigurno u proljeće-ljeto opet krenuti. |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam ih raširila već dobar broj.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I moja potjece od te stonske. Zaista bi bilo dobro rasiriti je po Dalmaciji, kad tako dobro uspjeva.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Važi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Super! Onda se najavljujem na kavicu, da vidim uzivo sve tvoje biljke, cim budem isla na Peljesac (svekar i sverkva zive na Dracu (Janjina)), a to je barem jednom godisnje.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da.
Ston je pun podranea.Jedna draga gospođa je u torbici donijela reznicu iz - Hong Konga i tako sebi, za života, podigla spomenik. ![]() Stavit ću još koju sliku stonskih podranea iako je cvijet u prolaženju. |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Fermina, hvala na ovim slikama iz Stona. Meni susjeda stalno ide u Ston, i stalno prica o toj podranei, a sada sam je i vidjela. Jesi ti negdje sa Peljesca?
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Neka prođe zima, barem do kraja veljače, pa mi napomeni.Bit će nešto.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |