Sukulenti u cvatu |
Odgovori | Stranica <12345 46> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus kad sam vidjela ovu slikicu, skoro pala u nesvjest, dali je moguće zaista da i nekog od nas podari cvjetom, što bi mu trebalo raditi, moj je iz vana premješten u podrum, biti će na oko desetak stupnjeva, svjetlost relativna, ali na promjenu odmah reagira žutilom listova, otpadnu mu i onda sve iznova, mrzim kad ih tako šokiram.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trišo mislim da naši P. lamerei nisu dovoljno stari da bi cvjetali. Bez obzira kakav tretman im pružamo preko zime. To je jedna od vrsta pachypodiuma koja treba biti stara oko 7-8 god da bi prvi puta cvjetala. Inače P. lamerei cvjeta preko ljeta a P. saundersii krajem jeseni početkom zime.
A za pachypodiume se slažem sa tobom, neki od njih te svojom ljepotom obore sa nogu. |
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovu biljčicu sam kupila nedavno, bila je među ostalim sukulentima (pa je valjda i ona sukulent)
Znam da sam negdje vidjela koja je to biljka, ali nikako ne mogu ponovno naći tu temu. Uglavnom, kod mene je pustila ovo nešto, valjda će to biti cvijet Koja je to biljka? Nadam se da nisam fulala temu Ps. Našla sam ime Scilla violacea Još jedna poprilično otrovna biljka u mojoj kući |
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, to je scilla violacea, jel da Bako?
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crassula lactea |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mesembryanthemum
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus,Otok,kaj reči osim da su prelijepi.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kalanhoa (madagaskarska ???)
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kalanhoa j e stvarno posebna, a mesembryanthemum imam i ja, dobila sam ga od Vere 4, pa valjda će jednom i moj procvjetati.
Pinus, tko će čekati 7-8 godina (valjda ću imati toliko vremena). |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo Otok, prelijepo
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni rascvjetani sukiji Otok i Pinus...Otkrivam ovaj prekrasan svijet, za koji do pred nekoliko godina nisam ni znala da postoji. Imam već dosta sukija u kolekciji, ali uvijek nailazim na nove i nove i sve bi volila imati..Evo nekoliko mojih rascvjetanih...
|
|
sutra je novi dan
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus, krasna krasula, nisam takvu nikad vidjela.
Jagoda, tvoja stapelia je suuuper! Jako neobicna..
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nbjelov , dok nisam dobio reznicu od susjede nisam ju niti ja vidio. Stara je godinu – godinu i po, vrlo zanimljiva krasula. Preko ljeta ako joj što ne odgovara ispušta bijeli sok. Po marginama lišća ima rupice i to prilično velike, vide se prostim okom i kroz njih ispušta bijeli sok. Kada se sok posuši izgleda kao neka posolica.
Jagoda, cvjetići na sedumima su za 5, tvoje stapelie krasne kao i uvijek , a adenium da ti pamet stane - koja boja cvjeta. Vidim da je iz reznice, gdje si ga kupila ? |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a joj
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus, valjda se zato i zove lactea, jer pusta mlijeko! A i cvijet je divne mliječno bijele boje!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus hvala ti na komplimentima..Adenium je kupljen ljetos u MBMu, bila je povoljna cijena oko 50kn. Neki sam dan bila tamo, a svi adeniumi koje nisu prodali su u katastrofi...Boja je crvena baš onako kako je na slici. Stapalia je super, ogromni su cvjetovi, ako nemaš javi adresu na pp...
Tvoji adeniumi su prekrasni, poseban je bijeli....
Nbjelov hvala ti na pohvalama...Ako nemaš stapaliju pošalji adresu na pp
|
|
sutra je novi dan
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene nist ' ne cvate :
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz onog malenog od Natalije :
Natalija i ovo je od tebe |
|
Odgovori | Stranica <12345 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |