dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 222> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kad pomislim na tvoj vrt, ne padaju mi na pamet kaktusi nego predivne ruže.
![]() I ja sam počela ubacivati ruže u vrt, na žalost brojim gubitke. Ovo proljeće mi je mraz, nakon sadnje, pokosio 3. Mojim ružama je svaka godina bitka za opstanak. Penjačice mi spali vjetar do zemlje. Postavila sam jelove grane ovu godinu, ako i to bude od pomoći. Vrt ti je prekrasan, tako okupan injem ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja sam šetala tvojim sunčanim vrtekom!!! I veselila se podignutim glavicama mačunica!!!!
Kaktusiću, ne da bi i ja željela da moja lurdisija procvate, ona ĆE CVIJETATI!!! Samo čeka da me jako iznenadi, kaj nebudem stalno zurila u nju!!! Onaj bonus, jel ima bodljikave bodlje ili može u đep bez rukavica ili pincete, onako, kao sam je uskočio??? hihihi |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživamo danas u maloj oazi proljeća usred prosinca!
Sigurna sam da šetaš svojim lijepim vrtekom.. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Mali kaktus, evo i mene u šetnji tvojim vrtom, jako si vredna i sve si pripremila za zimu. Slonovo uho ti je prekrasno i ona muholovkica, a naravno i "kraljice" vrta, one su ipak na prvom mjestu.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Naravno! nadam se da nećeš dugo čekati
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tko čeka,dočeka
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Mislim da ti ne preostaje ništa drugo nego da čekaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Zasad nemam ne znam što,ali s proljećem će valjda biti ljepših slikica.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Hvala!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
|
![]() |
|
Mali kaktus,Hvala na dobrodošlici,ali ja sam već i prije bila malo u tvom vrtu,zar se ne sjećaš,draga?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emili,ludisiu sam lani dobila od Tije,bila je sa cvijetom i još je dugo cvala kod mene i od tada se dobro razrasla,čak i Free ima jedan pelcer od nje,ali neznam kako bi je natjerala da opet procvate.
![]() Free,a ti nebi htjela
![]() Monstera,dobrodošla u moje carstvo
![]() Mary
![]() Anaida,Blue sky,Gioiaa,to su tako rijetki trenuci u zadnje vrijeme
![]() Antonija,i te kakva razlika je od mene do Lantane,a bonus je od jedne jako mile forumašice
![]() |
|
|
![]() |
|
Prekrasna ti je ludisia! Rado bih ti pomogla sa njom, ali ja ih nikao ne mogu natjerati da ostanu žive, a kamoli da procvjetaju. Trenutno imam zelenu i crvenu, baš su neke kilave...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ove na prozorima su predivne
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mali kaktus, onaj ljubičasti dendrić ti je prekrasan, zbog njega sam zaboravila kako izgleda pacifika okovana injem!!
Ti bi već htjela da ti opet lurdisija procvate, a ja sam sretna kaj ima nove listiće!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo je uživati u sunčanim trenucima!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kad ima sunca odmah svi živnemo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
opet bonus! prekrasan je, to nisam prije nikad vidila! prije tebe bila sam u lantane i ne vidim neku razliku
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |