Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Plantlover's Diary
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Plantlover's Diary

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Plantlover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2008 u 00:00
Pa zadovoljan jesam,zatoplilo je i nadam se da ce tako ostati.Bas mi je drago kaj se sjetis mene,makar i po tome
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2008 u 23:25
Tek sad stižem pogledati kakva situacija kod tebe, nadam se da si zadovoljan... I da je zatoplilo... Baš se sjetila tebe kad sam vidjela kamion iz Skrada sa hrpom snijega ispod tereta prošli petak...
smile141
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2008 u 21:56
I vise nego razaveseliti trisa.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2008 u 21:45
Plantlover, crvene biljke u kamenjaru su fantazija, ako bude tako izgledala tvoja vjerujem da će te zaista razveseliti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2008 u 19:24
Jedva cekam da moja procvjeta i malo se rasiri.Usput Franjice tvoj mali vrtic je prekrasan,da ne kazem bozanstven!Svaka pohvala za tebe i tvoj vrtic.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2008 u 19:13
Plantlover, čitaš mi misli, vidjela sam kako se u jednom kamenjaru rascvjetala ova tvoja crvena ljepotica, malo je i  izašla iz kamenjara i zacrvenjela livadicu, ma ludo izgleda. Moram je imati, moram je imati..
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2008 u 14:36
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2008 u 14:33
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2008 u 14:33
Danas sam posadio dvije biljke za kamenjar.Mislim da ce tako izgledat:

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2008 u 19:21
Danas je kod nas bilo toplo(napokon).Prekopo i izvadio korove iz gredice te zatim posadio ljiljane.Nadam se da ce svi niknut zato jer mi je gredica poprilicno jadna i prazna.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2008 u 16:15
Hvala,i one ti zahvaljuju.
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2008 u 15:33
prelijepe su ti mace, meni je to omiljena životinja
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 22:04
Ma da,tako je,samo sam se malo "uspuho" zato jer sam ih vadio cijelo popodne,a bilo je jako vruce.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 21:18
Mace su super, a i slikice ribica, ma znala sam ja da kod tebe caruju flora i fauna - a korov te ljuti, a - a uzmi to ovako i to su biljčice i one imaju neku svrhu u ovom "okrutnom" svijetu.
Ma nije okrutan, divan je.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 20:26
Vadio korove,mrzim ih!!!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 13:32
To je za sada sve!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 13:31
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 13:31
Moro sam se malo potrudit da ih slikam,stalno "trce"

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 13:25
Maca Pinky(mrsava iako jede vise od Suzy)
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 13:24
Maca Suzy(debela)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.