Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj seoski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj seoski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 227228229230231 323>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 2,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 07:19
Kuriku kod nas zovu popove gače. Razmišljam da bi jednus tavila u živicu, ali ona se jako rasijava, pa se dvoumim, a lijepa je. Super su mi ruže. Na žalost sad već spavaju zimskim snom. Majstore bravo!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 15:35
kod tebe gdje god da svratim praznik za oči,smile141
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2011 u 07:28
smile113Dragi Toni,
navračam ja često do tebe,nasmijem se i do suza,pravi si majstor,sa tobom putujem po tvom mjestu-seoskom vrtu.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 20:00
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 00:51
Toni ove trnine su fantasticne ! Mi to zovemo "Heidelbeeren" , jako su fine a i ljekovite ! Aha , moram reci da mi se i popove m . iliti popove gace isto dopadaju !    smile55
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 06:54

Znam ja gdje ću doći uživati u sličicama "plodova zemlje". Ja sam ove godine zatajila, ali meni za dušu imam tvoj vrt - bogat kao i uvijek! Bravo!

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 09:07
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 20:18
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 21:21
Toni, imaš lijepog cvijeća. Kaj je ono plavo uz ogradu? Po prvoj sam slici mislila da je to jedić, ali na slijedećim slikama čini mi se da to nisu cvjetići jedića. Jednom sam kupila par sadnica te biljke jer me podsjeća na moju baku koja ioh je uvijek imala u svom vrtu, ali tu je kod mene preteška zemlja. Očito da jedić ne podnosi tešku glinu.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 21:31
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Toni, imaš lijepog cvijeća. Kaj je ono plavo uz ogradu? Po prvoj sam slici mislila da je to jedić, ali na slijedećim slikama čini mi se da to nisu cvjetići jedića. Jednom sam kupila par sadnica te biljke jer me podsjeća na moju baku koja ioh je uvijek imala u svom vrtu, ali tu je kod mene preteška zemlja. Očito da jedić ne podnosi tešku glinu.
Ako misliš na ono plavo visokp ono je jesenski kokotic,cvate u kasnu jesen.Hvala za posjetu
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 09:50
Tongue
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 10:02
I tebi Tony, malo sam opet prošetala po tvojoj umjetničkoj galeriji!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2011 u 22:38

Toni, hvala za sav trud i želim, tebi i obitelji sve najbolje za Božić i Novu godinu! Neka vas sreća i zdravlje prate kroz sve godine!

Rijeka

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2012 u 10:57
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 09:13
Zahvaljujem na ćestitkama i posjet mojem vrtu
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 09:14
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 09:15
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 19:08
Predivne slike i ona glavica kupusa smile39  zar je to uopce moguce???
svaka cast
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 18:04
Nakon dugog vremena imam jednog cvjetiča
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 18:05
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 227228229230231 323>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.