Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 77> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasna kolekcija kaktusa, a ovi u cvatu su posebni!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ljepi su mi kakusi u cvatu
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš me neće. Dva put me izbacilo Nisam dugo bila kod tebe i morala sam se prilično vratiti unatrag. Tako je to kad ima puno vrtova. Jesi se namučila, ali ono s kamenčićima je prelijepo Imaš krasnu kolekciju biljki, cvjetnih, sukulenata.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prekrasno si uredila vrt, draga kamenjar, kolekcija sukulenata zaista reprezentativna, a posebo me oduševila ova crvena bugica, nevjerojatno je lijepa.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ko prvo isprazni sandučić
![]() ko drugo, da mi nije prošla poruka ne bi ni potražila tvoju temu i vidila meni nove slike, super su ti biljke ![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Draga kamenjar,
Već sam nekoliko puta svratila, a nisam se javila. I ti ovo zoveš skromnim početkom? ![]() Toliko prostora, zelenila, palmi, ruža, kaktusa i sukulenata ![]() i to u unikatnim kamenim vazama, a tek kaktusinjak garden - predivno. I još imaš mjesta za nove ![]() A imaš ih i kamo pospremiti. A tvoj pomagač Tim ti je predivan. Svaka pohvala. Uživat ću i dalje u tvojim slikicama. ![]() Puno pozdrava. |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Ma stvarno ti je sve predivno. Najviše mi se sviđa što imaš obilje prostora za prezimljavanje sukulenata- nije se čuditi da im tako hrabro povećavaš broj. Samo naprijed
![]() ![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
onaj poklon od natalije je skroz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
anastazija hvala,hostu sam kupila u merkuru
mari hvala na posjeti ,volim te kamene posude,volim obični kamen sa rupicom,volim čak i u kuhinji tražit imam li kakvu posudu gdje bi dobro došla čuvarkuća
![]() mali kaktus bugica je nova ,od natalinog tate,već sam vidla još jednu po koju ću poć na proljeće ..a zaraza sa sukulentima uhhh to je ljubav bez granica..kaktusi su u hladnom i svijetlom prostoru al i dalje cvjetaju i rastu
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Prekrasno
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To ti imaš novu bugicu ili ju ja još nisam vidjela
![]() Krumpirko je već lijepi dečko,moj je nažalost u podrumu,tu i tamo ga pogledam,dosta lišća je odbacio,ali ja vjerijem da će dobro preživjeti zimu,kao i lani.
Vidim da se kolekcija sukulenta dobro povečala,zaraza je uspjela,ali zavidim ti na kaktusima koji ti još cvatu vani.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
oduševljena sam tvojim biljkama
![]() ![]() posebno su zanimljivi sedumi u kamenim "posudama" s rupom ![]() a dolospermum kod tebe neumorno cvate ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jao, prekrasno! Šapni mi ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
i vidjeli ste moje sukulente poredane na dvije klupe,međutim to mi nije više dovoljno,morala sam unijet i stol
![]() |
|
![]() |
|
jučer kupila i heucheru ![]() hostu
![]() i ova dva seduma
![]() sedumi su mi preslatki,kod nas ih je bila cijela paleta ,svi su po 3 ili 4 kune
![]() i dok svi na plažu idu da šetaju,ja idem i tražim kamenje,sve što ima "rupic
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mojoj madagaskarkoj palmi je baš dobro ovdje,ne baca listove
![]() |
|
![]() |
|
ove echererie sam sklonila od kiše,planiram ih ostaviti vani
![]() |
|
![]() |
|
delosperma je neumorna
![]() i kaktusić cvjeta
![]() ovaj ljepotanko mi cvjeta cijelo ljeto,čak i sad ne prestaje
![]() čak se i ovaj sprema na cvatnju
![]() nemoguće je kako oni brzo rastu,neki dan sam našla ovu korpu ,stavim u nju picmoljke ove i za par dana vidim da već rastu ,vide se novi izdanci
![]() |
|
![]() |
|
yuka se sprema cvjetat
agave nikad prestat puštat bebe,premjestila sam ih tu,al na mjestu gdje su bile još uvjek na svakom koraku bebe niču od njih
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |