Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 18:45
Ajme Gio, ovo je fantastično, točno to bi i Mira mogla napraviti, vjerujem da će joj se ideja jako dopasti - baš super!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 19:12
uvijek kasnim zbog moje internetske veze ali mi je zato zadovoljstvo veče kad vidim gotovo djelo,bravo djevojke,to će biti trajno djelo a komšije   nek samo gunđaju valjda u nedostatku lične sreće i zadovoljstva kivni su na cijeli svijet
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 22:57

Gio, ovo je prekrasno - Miro, evo ti ideje  Wink!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2011 u 11:25
Mirice,isprazni sandučić,moja poruka otišla u vjetarConfused
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2011 u 00:39
Mira K, svaka ti čast!
Uz svoje poslovne i obiteljske obveze, ti imaš toliko elana, volje, ideja za uređenje svakog vrta i to na tri lokacije.   Clap
Ne znam koja te energija pokreće, ali stigneš na sve strane.

Po drugi put šećem tvojim vrtovima - jednom rječju - predivno!

smile57

Tek sam stigla do vrča 4 u 1, koji me oduševio, pogotovo tvoje ideje i kreacije. O cvijeću da i ne govorim.

Na kraju, same pohvale za kamenjar i složne ruke.

smile141cure i dečki!

Idem dalje prošetat tvojim vrtovima.

Na proljeće ćemo uživati u njima, a susjedi neka se grizu Wink

Puno smile79.

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2011 u 22:43
Draga Miro-SUPER ZENO!
Koliko energije u jednoj zeni....uvek me fasciniras sa koliko snage pristupas poslu,bilo to kad sadis cvece,organizujes skupove forumasa,docekujes goste,slikas prelepe fotografije,pa sad ovo uredjenje ogromne okucnice,naravno uz pomoc toliko nam dragih cvetnih prijatelja...stvarno za svaku pohvalu i uzor smile141!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2011 u 22:21
kad dođe nova cvijetna sezona ovdje će biti preljepo ,a ti ćeš nadam se slikice redovno stavljati jedva čekam
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 18:52
Da vas sve pozdravim i prokomentiram vaše postove jer me neće biti cijeli idući tjedan ( veselim se i tome, Turska je predivna, tako kažu) Biti će sve u ovom stilu:
smile181smile227smile126
Rijeka

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 19:01
Ona ružnija strana... odnos mojih susjeda samnom je i dalje isti, malkice gori ali sammorala zauzeti stav i predsjdniku zgrade reći da se ne obazirem na ništa, dapače, ponosna sam,  jer je samo ljepše nego što je bilo ikada a i ništa ih nije koštalo. Ja sam ih po Antonijinom savjetu pomnožila sa NULOM LOL
 Moja ozljeda je prošla i na rođendanskoj  kavi kod Lore mi se ništa nije vidjelo. Opet sam kao nova Wink

Moon, Misty-da, Anaida, Tikvić, Antonija, Proljeće, Tea, Anastazija, Silvy, Olja, blue sky hvala na riječima podrške i ponudama za biljke za kamenjar, zlatne ste. Ima sada dosta toga pa ću vidjeti razvoj biljka i javit ću se ako što bude potrebno.

Stakleni vrt neću napraviti, na žalost. Bilo bi to previše za nemir u kući.
Radove sam nastavila u firmi, tamo napravila komposter, okopala biljke, zasadila još ponešto i to bi bilo sve za ovu sezonu.

Rijeka

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 19:04
Tomica, ljubav prema cvijeću i ovome što sam napravila će napraviti svoje: naćiću vremena da se o tome brinem a voduza zaljevanje  ću sam plaćati, povećala sam jednog člana obitelji i plaćam već davno tako.
Rijeka

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 19:09
Mira K,onda nisi samo ti okružena lošim susjedima,nažalost imam i ja takve.Onda draga držim ti i pokaži im zube,samo onaj tko se svaki dan suočava s takvima zna što je to!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 19:09
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

evo mene opet,ovo sam vidjela na otoku Pasmanu i odmah se zaljubila

mozda pomogne

Ideja je prekrasna!!!!!!!!!! Uh, kada bih mogla, odmah bih realizirala. Jedino što kod mene nema tako puno svjetla i moj prostor nije na ovakvoj poziciji kuće. Ipak, hvala na trudu, dobro je došla ideja, nikad se nezna gdje se može realizirati. Thumbs%20Up
Rijeka

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 19:13
Sarajka draga, ovo si dobro rekla i to jeste tako, baš su nesretni: nek samo gunđaju valjda u nedostatku lične sreće i zadovoljstva kivni su na cijeli svijet

Mali kaktusiću ruža double delight je kupljena  i još 6 drugih, kod nas ima u rasadniku na škurinju topalovićevih a i u Bauhausu su bile neke za 14,00kn komad pa nisam odolila. Hvala na trudu da mi pomogneš da dođem do ove prekrasne ruže, zlatna si!Heart

Monstera, hvala na podršci i razumjevanju Smile

Slike radova i izgleda druge pozicije ću staviti naknadno kao i slike iz Turke.

Zakasnila sam sa slanjem paketa ali kada se vratim uhvatiti ću vremena da svima pošaljem pa vam se ispričavam Embarrassed

Sada svima  smile79 i tikpkamo se za 8 dana!
Rijeka

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 19:37
Miro sretan put.

Uživajte u ljepotama smile94,     smile81.

a ja ću čekati slikice. Puno pozdrava i     smile79                   
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 12:06
Maco, sretan ti put, lijepo se odmori, posunčaj se i sslliikkaajj!!!!   A za svoje biljčice se ne brini!! Ja ću ti ih čuvati!!!

PS: Samo da na povratku ne ostane bez pasoša, dobro, Franjo je s njom, skulirat će je on, ako je stigne u jurnjavi !!! [IMG]smileys/emot50.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot50.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot50.gif" align="middle" />
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 14:12
Sretan put i puno slikaj, mislim na prirodu, cvijeće, znamenitosti, manje zajedničkih Clap
život je more
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 12:43

Sretan put i dobru zabavu!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 22:35
Ženo, daj se već jednom vrati u svoju temu!!!

Danas imamo , runda za sve, časte Free i Myra K!!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 00:09
Draga Mirek opet sam bila u setnji kod tebe ! Najvise mi se svidja kamenjar ! Imam i ja veliku zelju takovo nesto uraditi !   smile79
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2011 u 21:16
Draga, sve ti još predivno cvjeta i raste!

Vidjela ja

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.