dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 138139140141142 222> |
Korisnik | ||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
Sponzorirani linkovi | ||
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kak te dugo nije bilo u dvorištu!!! Jel da da je ljepše sjediti po sjenicom nego ovako cvokotati!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sve blista ,napreduje,ušuškano,prava divota
|
||
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pošteno si ti sredila svoj ružičnjak,ja ću moje ruže sljedeći mjesec sredit tj pokidat listove,još uvjek cvjetaju..al sljedeći mejsec skidam listove,bile su jako bolesne i što prije uklonim lisove to bolje...ostavljam ti lijep pozdrav |
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drago mi je da sam svratila u tvoj vrt jer sam baš mislila na tebe kad ti orezuješ ruže i koliko. Slika je rekla sve. Ja sam svoje isto orezala, naravno osim penjačica. MM je također uvijek ruže orezivala u ovo doba pa sam se i za tim povodila. Naravno da sam pročitala da ih se orezuje u proljeće, no ja ću tad samo one grančice koje se osuše ili slično. Da li ćeš ti još svoje kratiti u proljeće?
Zanima me da li ti možda spricaš ruže i ostale biljke crvenim uljem, ako da, molim te napiši kad obavljaš špricanje i da li da osim ruža pošpricam i druge biljke (npr. oleandre i sl.)
|
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ista stvar je i s menom , kad rezem ruze boli me kao da si rezem prste ! Cudno ali istinito ! Ja ih jos nisam porezala . |
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Gute,ruže treba porezati,to ti je isto tako kao naša kosa,kud bi rasla da se ne šišamo,ovako će ruže na proljeće početi lijepo bujati i opet pokazati svoju ljepotu.
Moon,ja sam sad jednostavno skratila ruže i očistila od lišća,a na proljeće slijedi prava rezidba,i da i ja špricam ruže s crvenim uljem isto kad i voćke,a oleandera imam tek ovo ljeto zapelcanog,nisam ga do sada imala,pa nemam iskustva s njim.
Kamenjar,ti imaš ipak drugu klimu,kod tebe je puno toplije.
Sarajka,ovog časa sve blista od mraza.
Free,dobro je sjediti i pokraj tople peći.
|
||
||
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
||
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Preljepo mi je ovo cvijeće okovano ledom! Takve prizore mogu vidjeti samo na slikama.
|
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kao da sam usla u moj vrt ,proci ce i ova jesen,pa zima i eto nama proljece
|
||
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
rano je zima došla ove godine, čini mi se, mislim ovako jaka da smrzava. prelijepo mi je ovo "ušećereno" cvijeće, posebno mi se sviđa šaš!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bravo za muholovku a "ušećereno" cvijeće kako kaže antonija je predivno
|
||
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti na savjetu za penjačice! Unatoč ovom mrazu moje su sve ruže još pune lišća koje nije stiglo ni požutjeti, a penjačice izgledaju kao da je proljeće!
|
||
Time is something you can never get back..
|
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mali kaktusek, odmah su me na pjesmu Dragutina Domjanića podsjetile ove tvoje slikice...
" Po vrtu Vašemu već stezah videt nî,
Prekrilo ih je vse kak samo čisto zlato. Al nî to sunce, nî, zabadav želet ga, Na dugo zašlo je za nebo olovnato. To suho listje je, kaj veter severni Po svržih strgal vsih, zasipal tihe steze, Donesel grubi mraz i strusil rožice I slekel opravu, tu tenku z bele breze. " |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala ti na odgovoru, samo mi još reci u kom mjesecu špricaš, jer meni bi to bilo prvi puta
|
||
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Stvarno me bacaš u dilemu: čak bih se odlučila da dam prednost ovim tvojim zimskim slikicama prije negoli ljetnom ugođaju - izuzev astrophytuma naravno. Prekrasno kod tebe uvijek.
|
||
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
||
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala ti
|
||
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
||
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
||
Odgovori | Stranica <1 138139140141142 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |