Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 90> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme Gio, ovo je fantastično, točno to bi i Mira mogla napraviti, vjerujem da će joj se ideja jako dopasti - baš super!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
uvijek kasnim zbog moje internetske veze ali mi je zato zadovoljstvo veče kad vidim gotovo djelo,bravo djevojke,to će biti trajno djelo a komšije nek samo gunđaju valjda u nedostatku lične sreće i zadovoljstva kivni su na cijeli svijet
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Gio, ovo je prekrasno - Miro, evo ti ideje ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mirice,isprazni sandučić,moja poruka otišla u vjetar
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Mira K, svaka ti čast!
Uz svoje poslovne i obiteljske obveze, ti imaš toliko elana, volje, ideja za uređenje svakog vrta i to na tri lokacije. ![]() Ne znam koja te energija pokreće, ali stigneš na sve strane. Po drugi put šećem tvojim vrtovima - jednom rječju - predivno! ![]() Tek sam stigla do vrča 4 u 1, koji me oduševio, pogotovo tvoje ideje i kreacije. O cvijeću da i ne govorim. Na kraju, same pohvale za kamenjar i složne ruke. ![]() Idem dalje prošetat tvojim vrtovima. Na proljeće ćemo uživati u njima, a susjedi neka se grizu ![]() Puno ![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Draga Miro-SUPER ZENO!
Koliko energije u jednoj zeni....uvek me fasciniras sa koliko snage pristupas poslu,bilo to kad sadis cvece,organizujes skupove forumasa,docekujes goste,slikas prelepe fotografije,pa sad ovo uredjenje ogromne okucnice,naravno uz pomoc toliko nam dragih cvetnih prijatelja...stvarno za svaku pohvalu i uzor ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kad dođe nova cvijetna sezona ovdje će biti preljepo ,a ti ćeš nadam se slikice redovno stavljati jedva čekam
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Da vas sve pozdravim i prokomentiram vaše postove jer me neće biti cijeli idući tjedan ( veselim se i tome, Turska je predivna, tako kažu) Biti će sve u ovom stilu:
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ona ružnija strana... odnos mojih susjeda samnom je i dalje isti, malkice gori ali sammorala zauzeti stav i predsjdniku zgrade reći da se ne obazirem na ništa, dapače, ponosna sam, jer je samo ljepše nego što je bilo ikada a i ništa ih nije koštalo. Ja sam ih po Antonijinom savjetu pomnožila sa NULOM
![]() Moja ozljeda je prošla i na rođendanskoj kavi kod Lore mi se ništa nije vidjelo. Opet sam kao nova
![]() Stakleni vrt neću napraviti, na žalost. Bilo bi to previše za nemir u kući.
Radove sam nastavila u firmi, tamo napravila komposter, okopala biljke, zasadila još ponešto i to bi bilo sve za ovu sezonu.
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Tomica, ljubav prema cvijeću i ovome što sam napravila će napraviti svoje: naćiću vremena da se o tome brinem a voduza zaljevanje ću sam plaćati, povećala sam jednog člana obitelji i plaćam već davno tako.
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Mira K,onda nisi samo ti okružena lošim susjedima,nažalost imam i ja takve.Onda draga držim ti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ideja je prekrasna!!!!!!!!!! Uh, kada bih mogla, odmah bih realizirala. Jedino što kod mene nema tako puno svjetla i moj prostor nije na ovakvoj poziciji kuće. Ipak, hvala na trudu, dobro je došla ideja, nikad se nezna gdje se može realizirati.
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sarajka draga, ovo si dobro rekla i to jeste tako, baš su nesretni: nek samo gunđaju valjda u nedostatku lične sreće i zadovoljstva kivni su na cijeli svijet
Mali kaktusiću ruža double delight je kupljena i još 6 drugih, kod nas ima u rasadniku na škurinju topalovićevih a i u Bauhausu su bile neke za 14,00kn komad pa nisam odolila. Hvala na trudu da mi pomogneš da dođem do ove prekrasne ruže, zlatna si!
![]() Monstera, hvala na podršci i razumjevanju
![]() Slike radova i izgleda druge pozicije ću staviti naknadno kao i slike iz Turke.
Zakasnila sam sa slanjem paketa ali kada se vratim uhvatiti ću vremena da svima pošaljem pa vam se ispričavam
![]() Sada svima
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Miro sretan put.
Uživajte u ljepotama ![]() ![]() a ja ću čekati slikice. Puno pozdrava i ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Maco, sretan ti put, lijepo se odmori, posunčaj se i sslliikkaajj!!!! A za svoje biljčice se ne brini!! Ja ću ti ih čuvati!!!
PS: Samo da na povratku ne ostane bez pasoša, dobro, Franjo je s njom, skulirat će je on, ako je stigne u jurnjavi !!! [IMG]smileys/emot50.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot50.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot50.gif" align="middle" /> |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sretan put i puno slikaj, mislim na prirodu, cvijeće, znamenitosti, manje zajedničkih
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sretan put i dobru zabavu! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ženo, daj se već jednom vrati u svoju temu!!!
Danas imamo ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Mirek opet sam bila u setnji kod tebe ! Najvise mi se svidja kamenjar ! Imam i ja veliku zelju takovo nesto uraditi !
![]() |
|
![]() |
|
Draga, sve ti još predivno cvjeta i raste!
Vidjela ja ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |