Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 70> |
Korisnik | |||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ajme draga moja, ti ćeš mene zatrpati! Izbacit će me iz kuće
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
||
Namjera je bila da utišam hrkanje, ali može i to ![]() |
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Da, po ljetu. Po zimi čisto sumnjam... Jedna se smrzla lani
![]() Kod nas je već sad -2 vani, smrzla sam se do doma ![]() |
|||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
Pravo je zadovoljstvo pogledati ovoliko prekrasnih i brižljio njegovanih biljčica. Pravi je užitak pogledati tvoje orhideje, adenijume i divan vrt
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala
![]() |
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
![]() Kod mene blizu ima rasadnik koji ih dila za cijelu lijepu našu
![]() Baš sam sad išla pogledat kolika je temperatura kod mene vani i nećeš vjerovati, "samo"+7
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ajme, +7! Morat ću se preseliti negdje na more!
Inače ću uskoro ovako ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
a kako se zove tvoj ljubimac?presladak je
![]() |
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Presladak i neobičan.Mislim da je rjeđa vrsta, zar ne?
|
|||
![]() |
|||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
||
Potpisujem,i ja i moje biljcice ![]() |
|||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|||
![]() |
|||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
||
1-12 praznik za oči,sve pohvale za tebe,ja svoje ne uspijevam tako održavat pored toga što ih pazim i mazim, koja je tajna tako uspješnog uzgoja
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Zove se Bella. Ona je jedna jako pametna i dobra curica. Nedavno je napunila 1 godinu i do sada nam nije nikakvog kvara napravila u kući. Nije čak ni šlape nosila iz hodnika. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Pa nije baš čest, ali ima ih dosta. To je shar pei, mali zgužvani medo ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala draga ![]() Ne znam koja je tajna, radim sve kako su mi savjetovali. Vjerujem da to sve piše i tu negdje na forumu. Izgleda me vole ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
||
osjete i biljke ko je dobar
![]() |
|||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala draga
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Moja nova jesenska kreacija
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |