Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 103>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 13:45
Tu je bila propala velika lozica.Valjda od starosti.Mravi su joj korijen pojeli.
Posadili smo dvije nove grančice.Iščupali smo ukrasnu travu koja je sve zagušila i posadili crvenu trade..blabla..

Javlja sestra da je jedna lozica pustila listić,a druga ni bu ni mu.Ja sam za svaki slučaj doma na balkonu na svoj način zapelcala druge dvije grančice.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2011 u 11:44
Vidiš da biljke znaju da ti imaš zelenije prste!!  Šta ćeš, prepoznaju dušu od čovjeka, ali ga onda i nagrade!!  smile106
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 13:53
Aloa i rosopas zakopani do grla.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 14:02
Svratila da vidim čega ima novog na otoku..Wink a kad tamo ... svašta.
Ono iskapanje limuna i čikašice me potsjetilo na moje iskapanje odrvenjelog ružmarina...Confused
Ali svaka čast. Sredile ste prekrasno. Vrt je sve ljepši....ideje i biljke ...koje stavljaš (stavljate)... prekrasno!ClapClapClap Začudila sam se  samo pokrivanju... oa što i kod vas trema umatati osjetljive biljke?
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 15:07
Prošle godine je bilo -6.Čak su oleandri bili spaljeni od leda.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 15:16
kiki-ko a kako ona prelijepa strelica dali je još u životu ona mi je stvarno fantazija
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 23:27
Prava akcija. Na proljeće ćemo vidjeti prave rezultate. Clap
život je more
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2011 u 09:12

bs,strelicija je živa za sad,zamotanih nogu. 

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2011 u 12:56
bravo za vrijedne ruke smile141
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 14:17
Ovaj put je ostić dobio stvarno kratku frizuru.Jedna ukorijenjena grana je posađena uz drvenu ogradu gdje već postoji jedan.
P.S.Ove ružne trule daske kojima neznam svrhu,sve su uklonjene(al će se ložiti ovaj vikend). 

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 14:27

Morala bi što prije proširiti novi kamenjer.Postao mi je pretijesan.

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 16:37
Evo mene malo i kod tebe.Ne mogu se načudit poslu i vrijednim rukama smile141Izvrstan posao i trudThumbs%20UpSvaka čast,Kiki-ko.Ovo što radiš je za svaku pohvaluWink
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2011 u 08:56
Sutra nastavak.Samo ne znam što ću slikati jer ja u vrtu biljne vrste smanjujem umjesto da ih povećavam.Evo,npr moram izvaditi i pokloniti dvije hoste jer za njih nema nade. 
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2011 u 21:25
prekrasno....puno rada, uzivancije sa rukicama u zemljici... rezultati sve govore...odlično ste to sredile....
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2011 u 11:30
Hoste su izvađene.Samo još kamenjar mora doći po njih.
Od ovih grana lavande da se jedna primi ja bi bila prezadovoljna.Iza jedne od ovih boca sam našla dugu,samoniklu pasifloru pa sam je podigla i zamotala oko ograde.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2011 u 11:34
Strelicija u čizmicama.

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2011 u 15:43
Stvarno si vrijedna Kiki-Ko   smile55  rezultat je ocigledan !
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 09:58
Smokve,ruže i jedan osjetljivi grm sam špricala sa bijelim uljem.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 09:21
Antonijina aloja je napokon došla kući.

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 23:18
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Hoste su izvađene.Samo još kamenjar mora doći po njih.
Od ovih grana lavande da se jedna primi ja bi bila prezadovoljna.Iza jedne od ovih boca sam našla dugu,samoniklu pasifloru pa sam je podigla i zamotala oko ograde.

doći ću čim mognem,čuvaj ih Smile..a zašto msiliš da ti se lavanda neće primit?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.