Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ruselija - Russelia equisetiformis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ruselija - Russelia equisetiformis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 30>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 03:04
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Ja sam samu sebe razveselila s još jednim malenim koraljem.

...danasThumbs%20Up

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2011 u 16:33
Pohranjeno u memoriju.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2011 u 15:49
Originalno poslano od člana nbjelovu nbjelovu napisao:

Divan je, a Bebolina je nezasitna! (Nadam se da nisi ovu udomila jer su ti one od mene naglo propale?), vec da zelis imati crvenu kisu cijelo ljeto na svakom cosku vrta.

I moja jos cvate. Ona vani oskudno, a one u plasteniku vrlo obilno. Sunca ima na pretek, to im godi.
Nisam nezasitna, samo volim lijepe biljćiceLOL  jednostavno nisam mogla odoliti kad sam ih vidjela u rasadniku po cijeni od 20,00 Kn
Od 4 grančica koje si mi poslala, samo se dvije dobro drže i to obe crvene, dok su bijele propale. Ako budeš na proljeće imala koju sadnicu bijele, javi mi se u pp-usmile79
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2011 u 06:23
Divan je, a Bebolina je nezasitna! (Nadam se da nisi ovu udomila jer su ti one od mene naglo propale?), vec da zelis imati crvenu kisu cijelo ljeto na svakom cosku vrta.

I moja jos cvate. Ona vani oskudno, a one u plasteniku vrlo obilno. Sunca ima na pretek, to im godi.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2011 u 23:01
Ja sam samu sebe razveselila s još jednim malenim koraljem.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 14:37
Antonija, lako je postati, uz tebe, tata-mata za koralje!!!Heart

A da tako tebe netko razveseli, kao što si ti mene razveselila mene s tvojom maleckom ruselijicom, ni ti nebi dozvolila da bude i makar mrvicu manje krasna i bujna, od moje!!!LOL
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
anta 188 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 55
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anta 188 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 10:01
prekrasni su vam cvijetići
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 19:55
Free, pa ti si postala tata-mata za koralje, prekrasni su ti!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 15:13

Ehhh.....  Silvice!!!!  A jel je imaš kamo staviti?????   Ako imaš, jedna je tvoja!!!

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 15:08
Cure, Free,
smile169koje predivne ruselije. Ehhh...
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 14:26
PREKRASNE SU VAM!
Ja svoju čuvam i gledam 24 sata........na proljeće druga priča.Wink
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 14:06
Moja je u zimskom vrtu, svijetla puno, a kada sije sunce, onda je da sunčanju, temperatura je 20-23, uglavnom ja sam bosa na pločicama i imam majicu bez rukava i vruće mi je, ali njoj to super odgovara!! Već ili još,  ima i cvijetiće!!  A malecke su podivljale, pa pogledajte ih same, da ne pričam bez veze!!

Uploaded with ImageShack.us

A mama-ruselija ćek cvate!!  Da, sada, 5.12. i unuta i ne pada mi napamet odnijeti je u podrum, ionako je tako pun da ni drva ne stanu!!

Na vrh
margot View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 13
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje margot Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2011 u 07:47
Antonija , hvala ti!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2011 u 21:11
margot, grane će im očupaviti iduće ljeto, a tamne su radi nedostatka sunca i topline. sada ju je najvažnije sačuvati preko zime, ako nisi na moru!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
margot View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 13
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje margot Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2011 u 20:32
Antonija, koraljnu imam već drugo ljeto, ali jaki izboji nikako da "očupave"-mislim, lijepa mi je i ovako, cvate, raste...samo nije čupava i grane su joj dosta tamne-bordo
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 12:05
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

krasno,to je ona kakvu je poslala tebi?
Ne, nije mi ona poslala, poslala mi je @nbjelov NinaClap i super se drže crvena i bijelaEmbarrassed
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 11:41
krasno,to je ona kakvu je poslala tebi?
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 23:05
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Prekrasnosmile120
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 12:22
 Ali da nije bilo tebe, antonija ...  Wink
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 11:45
hoya, jako me raduje šta si našla rješenje za tvoj koralj. dogodine će ti svakako biti bujnija!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,199 sekundi.