Zeleni ljiljan - Chlorophytum comosum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam ga i ja ovog šarenog, dobila sam ga od Lore i zbilja je presladak. Kako mu nebi vrhovi listova bili smeđi, prskajte ga što češće, više nego zaljevanje, jer ima korijen debeli gdje pohranjuje vodu, pa ga ne treba često zaljevati, ali špricanje obožava! Nastojte da je voda odstajala ili ga stavite van kad pada kiša.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
a to je neki slučajno se našao
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
kako nemaš dmirce,kakav je onda onaj skroz zeleni što si mi poslao? Taj je čisto zeleni koliko vidim nema nikakvih šara.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Koliko ja znam čisto zeleni taj nemam,sa žutim rubom i žutim kroz sredinu lista.Silvy je prikazala te vrste.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
ja sam ih jednom imala,držala na hladnijem mjestu i strunuli su mi.En tvoj je opet drukčiji,koliko vrsta ih ima ? Svaki je lijep na svoj način,meni osobno su svi lijepi.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Ovi sa bijelim rubovima su mi baš simpatični i lijepi.Takve nisam vidila donedavno.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
Ja sam veoma zadovoljan s njima jer su jedmostavni za uzgoj a to se i vidi više ih nemogu razmnožavat kad ih ima toliko.Moram još slikati i onaj čisto zeleni i sa žutim rubom.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasni su vam.
Postala sam i ja vlasnik poklon drage Silvy.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Evo da se i ja malo pohvalim sa svojim godinu dana starim klorofitom. Posađen je prošle jeseni kao mali izdanak, a cijelo ljeto proveo je na balkonu:
![]() Pustio je tri grane s novim izdancima od kojih sam jednu presadila zajedno s korijenom. Sad je već i četvrta duga 20-tak centimetara. Cvjetao je tijekom cijelog kolovoza. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Brbe, sve 3 su prelijepi...zdravi i bas lijepa zelena boja!!
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Ehhh baš je teško reći koji je najljepši....
zato sam se potrudio nabaviti ove tri vrste... dvije mamine i treću dobio od kikine... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mogu ti ga ja poslati imam ga na poslu i jako lijepo mi napreduje!!!
Poslat ću ti više za svaki slučaj, samo reci da želiš .
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da cvijet je ovako uvećan zaista impresivan, ali na biljci je skroz neugledan.
Dzomba skoro mi je ljepši taj šareni, pa tko zna možda negdje ukr.... kakvu mladicu, jer toga ima svagdje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Trisa,sasvim si u pravu za tu srednju soluciju
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ja sam danas presadila mali Klorofit(sareni)...osim njega presadjivala sam jos neke biljke koje sam kupila u ova 2 dana,ali je iznenada pocela padati kisa/snijeg(zajedno) tako ih nisam uspjela ocistiti od zemlje
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Može , morat ću nešto s njim učiniti, nalazi se na jako osvjetljenom mjestu, a ako je u mraku onda je još gore, a nemam neku srednju soluciju.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |