Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silvestrina cvjetna priča
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Silvestrina cvjetna priča

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 57>
Korisnik
Poruka
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2011 u 23:40
Nono...ja volim živo cvjeće...ali kad bude za sisvete mraz onda mi uništi krizanteme,a ovo ovako bude super i nepromjenjeno.
Antonija,trudim se....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 23:25
Tko se ne zna veseliti malim stvarima i čarobnoj ljepoti kojom ovaj svjet uljepšava cvjeće ne zna zapravo živjeti...

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2011 u 09:13
vauuuu...predivna ruza
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2011 u 11:01
Prošetala veselo još po listopadu... a onda....ipak tuga.Nema te majke kojoj se pri čitanju tako nečeg ne stisne grlo!smile78
Cvijeće je lijepo, aranžmani prekrasni. 
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2011 u 20:48
Bako,nisam Vas htjela rastužiti,pa sam to krila od svih na forumu ali ipak mi je izletilo....žao mi je ako sam Vas učinila žalosnima...nije mi to bila namjera...život je naj suroviji kad to naj manje očekujemo zabije nam nož u leđa....ali ja ću biti ako Bog da u 3 mjesecu baka...pa mislim da će moja rana dobiti malo zacjeljenje...znam da nikad neću do kraja odžaliti...ali to je tako...
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2011 u 22:01
Dakle,12.11.2011.ja navečer unjela sve svoje biljčice u podrum...bilo je oko minus 3...i to je to za ovu godinu...već jedva čekam proljeće....
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 09:09
jutros je i kod mene - 3
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 21:36
A na proljeće će procvasti naj lijepši cvjetić u mome domu...moja unučica...hvala Bogu na tome daru...molim se da bude sve u naj boljem redu ...

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 22:01
Originalno poslano od člana Silvestra Silvestra napisao:

A na proljeće će procvasti naj lijepši cvjetić u mome domu...moja unučica...hvala Bogu na tome daru...molim se da bude sve u naj boljem redu ...

Draga Silvestra,i ja ti u to ime držim fige i podržavam.Kad nam Bog zatvori vrata,otvori nam prozor.Neke stvari se ne prežale nikada ali ima razloga za ponovnu radost i veselje.Čestitam budućoj bakismile78
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 22:34
Teo...hvala Ti...i znaš Ti si godište moga sina Silvija...

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 22:50
Originalno poslano od člana Silvestra Silvestra napisao:

Teo...hvala Ti...i znaš Ti si godište moga sina Silvija...

Embarrassed
Izgubiti voljenu osobu ili nekog bliskog je jako teško ali zato smo mi tu da si pomognemo,sasmile84
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 01:56
Na latici ovog ljiljana koji je inače iz mog vrta,a ovdje prilagođen slici sjedi moj Silvijo...pa kad nemam što slikati vani ja sam se potrudila od ljetnih slika i malo mašte napraviti ovu sličicu...

Ovdje je slikan na svoj drugi rođendan...                                   

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 12:47
Jako slatko a opet me tjera na suze jer sam inače jaaaaako jaaako osjećajna i takve stvari me dirnu u srce.Drago mi je da se nisi zatvorila u sebe jer je uvijek lakše kad čovjek ima ljude oko sebe i kad može razgovarati.Cijela tvoja priča s njim me jako ganulaEmbarrassed
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 13:39
On je uvjek samnom...uvjek izviri od nekuda kad se naj manje nadam ...kao i na ovoj slici iza ove latice ljiljana...a ja sam Ljiljana...zato sam i stavila ljiljane...jer uvjek izviri koliko se god ja trudila da ga sakrijem...
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 13:46
Vjenčič za vrata napravljen od bjele imele i bršljana...
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 13:52
Zim ...a on cvjeta...svaki dan je sve lijepši...izgleda kao čipka....

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 13:59
I bršljanu sam dala šansu da pokaže kako može biti ljep tamo gdje ništa ne dolazi do izražaja...na golome betonskom zidu....

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 14:03
Evo i ljubičastog ljepotana...svojom krunom se ponosi,a i zimi on prkosi.

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 14:18
Kalanchoa...neče mi cvjetati...ne znam što da joj napravim?
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 14:22
Kameleon,puzavac....ovdje raste samo u vodi...i super mi uspjeva...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 57>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.