Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu je bila propala velika lozica.Valjda od starosti.Mravi su joj korijen pojeli.
Posadili smo dvije nove grančice.Iščupali smo ukrasnu travu koja je sve zagušila i posadili crvenu trade..blabla..
![]() ![]() Javlja sestra da je jedna lozica pustila listić,a druga ni bu ni mu.Ja sam za svaki slučaj doma na balkonu na svoj način zapelcala druge dvije grančice.
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Vidiš da biljke znaju da ti imaš zelenije prste!! Šta ćeš, prepoznaju dušu od čovjeka, ali ga onda i nagrade!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Aloa i rosopas zakopani do grla.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svratila da vidim čega ima novog na otoku..
![]() Ono iskapanje limuna i čikašice me potsjetilo na moje iskapanje odrvenjelog ružmarina... ![]() Ali svaka čast. Sredile ste prekrasno. Vrt je sve ljepši....ideje i biljke ...koje stavljaš (stavljate)... prekrasno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prošle godine je bilo -6.Čak su oleandri bili spaljeni od leda.
|
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kiki-ko a kako ona prelijepa strelica dali je još u životu ona mi je stvarno fantazija
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prava akcija. Na proljeće ćemo vidjeti prave rezultate.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bs,strelicija je živa za sad,zamotanih nogu. |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
bravo za vrijedne ruke
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Ovaj put je ostić dobio stvarno kratku frizuru.Jedna ukorijenjena grana je posađena uz drvenu ogradu gdje već postoji jedan.
P.S.Ove ružne trule daske kojima neznam svrhu,sve su uklonjene(al će se ložiti ovaj vikend).
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Morala bi što prije proširiti novi kamenjer.Postao mi je pretijesan.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Evo mene malo i kod tebe.Ne mogu se načudit poslu i vrijednim rukama
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sutra nastavak.Samo ne znam što ću slikati jer ja u vrtu biljne vrste smanjujem umjesto da ih povećavam.Evo,npr moram izvaditi i pokloniti dvije hoste jer za njih nema nade.
|
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
prekrasno....puno rada, uzivancije sa rukicama u zemljici... rezultati sve govore...odlično ste to sredile....
|
|
![]() |
|
Hoste su izvađene.Samo još kamenjar mora doći po njih.
Od ovih grana lavande da se jedna primi ja bi bila prezadovoljna.Iza jedne od ovih boca sam našla dugu,samoniklu pasifloru pa sam je podigla i zamotala oko ograde.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Strelicija u čizmicama.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Stvarno si vrijedna Kiki-Ko
![]() |
|
![]() |
|
Smokve,ruže i jedan osjetljivi grm sam špricala sa bijelim uljem.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Antonijina aloja je napokon došla kući.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |