mumicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 29> |
Korisnik | |
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 21:25 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sad vidim da možda nećeš znati na šta mislim jer nisam citirala. Radi se o zdjeli s jagodama postavljenoj 3.3.2010. na str. 11.
|
|
![]() |
|
gledam radove i svima redom se divim, zdjela me potakla da ti odgovorim - odmah sam znala da je to od neke stare vešmašina
![]() A znaš li zašto - i ja je imam, stoji mi u hodniku i razmišljam što s njom da napravim, i eto ti si mi dala ideju, hvala ![]() Samo mi još otkrij tajnu - da li si zdjelu radila izvana ili iznutra |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
divne pegle!! Svaki put se iznenadim što se sve da dekupažirat (tu sad dođe onaj smajlić koji se klanja sa poštovanjem, ali ga ne mogu nać)
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Oh, pa tek sam sada vidjela datum zadnjeg posta
![]() Vrijeme je za nove radoveee ![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Mumice uvijek me razveseli povratak teta salveta od kojih sam učila
i vjerujem i druge forumašice - zato salvete na sunce i razveseli nas!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
hvala ti moja leptirek, morat ću opet nešto počet radit
![]() |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
![]() ![]() Pročitala cijelu galeriju,, mah,, divno i najdivnije ![]() Odlične ideje i radovi ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Savršene
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
drago mi je sto si opet sa nama
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
pegle su stare nađene u podrumu pune hrđe i smeća ali uz puno truda i šmirglanja evo što ispade, morat ću još koju iskopati po susjednim podrumima
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Pegle su mi super
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
šteta što te tako duuuugo nije bilo...
pegle su mrak... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gdje si ih uspjela nabaviti? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Prekrasne pegle, super da si opet ovdje |
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
prekrasno!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasno, kutije, škrinje, flaše, tsnjuri za kolaće nemože čovjek da se odluči zato sve je prekrasno, svaka ćast za majstoricu
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Snjegovići i vintage motiv su krasni
![]() |
|
![]() |
|
to ti je Lily stara salveta od prijašnjih godina, a zimski motivi će tek sad pristizati
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |