proljeće i kod mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ove ljubičice su sad bljedunjave jer su pri kraju sa cvatnjom.Inače imaju puno jaču boju. Silvek,naravno.Kako kod mene sve kasnije cvate nego kod mame tako su moje ljubičice tek počele. Ove prve procvatu(čak i kod mene već cvatu) a i bijele proviruju. Veli mama da imamo i neke velike bijele sa plavim(kako ih ona nije imala mora da sam ja sa nekim cvijetom presadila kod nje).Uglavnom njoj je procvala pa će valjda,poslije snijega,i moje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Prije par dana na ranču
![]() ![]() Gavez, ali su mi se ruke tresle
![]() ![]() Ja se niz svoje brijeg ne mogu sanjkati kao Miha i Šeflera jer završim ovdje:
![]() ![]() Bršljan u cvatuMoja privatna bara, zapravo prije par godina započeto kopanje cisterne za vodu i nikad dovršeno...
![]() ![]() Forzicija i trnina u cvatu.
![]() Potjer'o me mrak kući, tamo negdje u dolini.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Xenija, ranč je super, proljeće je vidim stiglo i prekrasno je. Dali ima i kakvih životinjica, osim biljkica.
Slikica u sumrak je
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Osim krpelja, bjelouški i stršenova nema
![]() Šalim se, ima u okolici divljih zečeva, fazana i srna. Susjed ima i psa ali on je u mirovini pa ima vremena doći svaki da da ga nahrani.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Nezaobilazne su bile ovih praznika...kamo god se okreneš sve je pinki
![]() |
|
![]() |
|
vila matovilka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Dobar dan... evo nesto proljeća s mog balkona:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
super su ciklame i jaglaci
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Dobrodošla Vila matovilka! Što je to na drugoj slici?
|
|
![]() |
|
milica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 236 |
evo malo i mojih slika
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Slike su vam prekrasne, ovi šafrani su ludilo
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Moja nova trajnica procvjetala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ima li trajnica neko ime, jako je lijepa, naročito prava.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ovo prvo je Saxifraga , mislim da se na hrvatskom kaže kamenika. Ovo ljubičasto što sam loše uslikala(uvijek mi se tresu ruke) je Phlox , niski ,onaj za kamenjare.
|
|
![]() |
|
vila matovilka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
moja druga slika je kaktus
![]() |
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Vila matovilka, na tvojoj drugoj slici nije kaktus već sukulent, Crassula muscosa.
|
|
![]() |
|
Još malo cvjetića:
Procvjetani vlasac
![]() jedva čekam da se otvori ukrasni luk
![]() smreka se pomladila
![]() melisa iliti matičnjak
![]() |
|
![]() |
|
Ukrasni luk je prekrasan, jedva čekam da vidim tvoga.
Poseban prizor je kad smreke i borovi i jele dobiju mladice, to me uvijek oduševi, tvoj je super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno!!!!!
Jel ova melisa ima onako limunkasti miris?
|
|
![]() |
|
Ima. Već sam rekla da ću morati napraviti liker od nje. samo da nađem neki recept.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |