Frezija - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasne kutije si uradila frezija,cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Frezija baš su ti lipe obe kutije a za drugu virujen da si se namučila ali je super ispala!
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ova prva kutija me oduševila-fantastična mi je!
Sve u kompletu! ![]() I ova drugo je toolikooo dobra-zapletanje u paukovu mrežu se isplatilo! ![]() Super!!!! Al, kao što sam već kod mnataše napisala-vas dvi kao da ste bile telepatski povezane sa ovim zadnjim radovima-baci oko...:)...al, odlična mi je i njena pločica i tvoja kutija! Evo opet: ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...krasna mi je cvjetno-voćna kutija, nježna i decentna, a country-painting, što reći, izvrsno zapletavanje u mrežu i treba samo probati i probati još i još, odlično ti ide
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
oni mini ladičari su ti suuuuuuuuuuppppppppppppperrrrrrrrrrrrr!!!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kutijue su predivne, posebno ova zadnja, voljela bih i ja takvo nesto napraviti , ali kako???????, pa ja ne znam crtati
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kombinacija boja baš po mom ukusu.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
DANIKA ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 37 |
![]() |
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Jako lijepi radovi , od ovih novih radova sviđa mi se kutijica s rascvjetalom voćkom i leptirima....
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasni svi radovi ....... maštoviti svaka čast sve mi se sviđa
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |