Senecio angulatus |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana kažeš da će potjerati nove mladice...To bi bilo jako lijepo jer ja je imam posađenu na nekoliko mjesta vani i sad mi izgleda mrtva, ali nadam se da će kako ti kažeš potjerati i da ću je opet imati....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....moj novo otkriveni senecio je pustio zile i dobio stan....
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O moja mladica sa korjenčićima kaj mi je poslala Mira K, raste brzinom svjetlosti. Od tri malecke grančice (na jednoj grani) svaka je narasla u ovih 10 dana preko 10 centimetara!!! Moram je slikati i slikicu stavim u svoj vrt!!! Ali čekam još koju biljčicu da potjera da se imam još čime pohvaliti!!!! Miro, !!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja iman ovu lijepu biljku, zahvaljujući R. Sari! nisan ni znala da je to ta, sumnjala san ali nisan bila sigurna! potvrda je stigla od sare i upute naravno!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam ju i ja od Lantane samo morat ću ju posadit u vrt, prebrzo raste, pa nema smisla da bude u maloj tegli
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje cure,
senecio angulatusi su vam tako lijepi,ja ih prvi put vidim,
trebala bi i ja koju malu grančicu,unaprijed hvala.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me slučajno na ovim stranicama i da odgovorim. Zimus sam ju dobila od tebe i stavila u vodu i ništa, ali nije niti uvenula. čim se moglo bilje staviti van, zapiknem pelcer u zemlju (u pitar) i primilo se, počelo rasti, pinicirala sam i bilo mi žao baciti vrhove i zapiknem ih u vrt. Dugo ništa i sad mi se čini da su se i vrhovi primili, no vidjet ćemo kako će sve to skupa biti (jedan je u vrtu, jedan u sjeni, a jedan ima malo popodnevnog sunca)
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja imam senecio angulatus,sada se prilagođava na moju okolinu.
zahvaljujem MiriK,a jednu grančicu donesla sa puta,sada ću ih staviti u istu vazu,pa da pričaju.
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja žuta je postala džinovskih razmjera, pogušila mi je dosta cvijeća. puna je pupoljaka, jedva čekam to žutilo!
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je cvijet koji kod nas u Dalmaciji najbrže raste, ja sam prije mjesec dana porezala dvije velike crne kese jer nismo mogli prolaziti stazom, a sad je opet prevelika, i puna je tekućine, zato dobro podnosi sušu, neće cvjetati ako nije na suncu.
I moja je puna pupoljaka, ali tamo gdje sam rezala neće biti toliko cvijeća. |
|
život je more
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja žuta ima jedan cvjetić. vidjela sam Lantaninu, cijela je u cvjetovima, i moja je cjeli dan na suncu, zanima me zašto kasni za njenom. čeka li ona da zahladi da bi cvjetala, kao aster.
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija i meni ona druga dolje kasnije cvate, iako je i ona dosta na suncu, ali ova velika je cijeli dan na suncu, ali i bolje da neka kasnije cvate.
|
|
život je more
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moja i to u tegli ima nekoliko pupića, a kad sam vidjela Lantaninu obećala sam si da ću je maziti i paziti
Nitko me nije slikao ispod nje, ali zato evo Silvy
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da uživaš u žutilu cvijetova žute, jer moja je, dok sam bila na Braču, od žalosti kaj je nisam povela samnom da vidi mamu, osušila sve pupoljke, i od mirisanja i gledanja...... nema ništa!!! Neznam gdje je bila Triša jer stalno je netko visio ispod žute radi slikanja!!! Pa tako čak i ja!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us O ovakvoj slici, da sjednem ispod moje žute, ili da prošećem ovom stazicom, sanjala sam od kada sam prvi put bila u Lantaninom vrtu na CIF-u!! Lantana hvala kaj si ispunila san!! I Triši hvala za prvu rezervu!!! I miri kaj sam se mogla ukrcati u auto, jer da je rekla nemože-ništa od mog sna!!! |
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, mila kod tebe je druga klima!!!! Bojim se da na mojoj neću ugledati cvijetiće, ni sada a ni sljedeće godine; a bojim, se nikad!!
Neka 2 tjedna sam je iznosila ujutro a navečer unosila ali onda sam je ostavila unutra, da ne pootpadaju cvijetići!! I onda su svi pupoljci požutili i takvi ostali na biljci a svo lišće je sada požutilo i popadalo ali sada već divlja s novim grančicama, za koje bojim se bit će duge i slabe!! I sve će ih trebati porezati na proljeće, kako je Lantana rekla!! I opet, jovo nanovo u proljeće!! I sada nemam kaj mirisati, a od onog silnog slikanja i jurcanja nisam Lantaninu ljepoticu uspjela ni pošteno pomirisati!!! |
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
free, možda je nisi trebala unositi, može ona podnijeti malo mraza. moja je lani prezimila vani u grasti, a bilo je i jako hladnih noći. čak je mislim i kojiput smrzavalo.
|
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čini mi se da su vaše "žute" malo požurile sa cvjetanjem. Tu kod nas nisam opazila niti jednu da cvate, kao ni moja. Lani su cvale u 12. mjesecu, kad je već prilično hladno. I baš mi se zato sviđaju, cvatu kad više nema drugog cvijeća.
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |