MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 34> |
Korisnik | |
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...evo još po koji cvijetić
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
ideja je fantastićna
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
...ovo je moja nova članica vrta Lili...mnogi će se vjerojatno nasmijati...možda i uplašiti kao moj sin
|
|
![]() |
|
Iako je ovih dana hladno kao da će ponovo zima...pogled u vrt govori drugačije, pa dio tog pogleda šaljem i vama...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i mi tebe,jedva čekam nove slikice,hajd slikaj .nemoj samo radit
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Veselim se novim slikama, imaš jako lijepi vrt
![]() |
|
![]() |
|
Samo da vam mahnem i da javim da sam se probudila iz zimskog sna
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
šla sam i početka i stvarno sam oduševljena raznovrsnosti biljaka koje imaš a sve si tako lijepo ukomponirala da je sve tako skladno
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo ste uredili vrt,nove staze,kako će to na proljeće lijepo izgledati kad se sve zašareni |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nova staza je prva liga ali sve oko nje je puno ljepše
![]() Ti svejedno kaži TM da je njegova staza najljepša
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Vrlo lijepo ste uredili vrt,a mali kućni je jako zgodno smišljen, Sve pohvale tebi i TM
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
staza je super ispala
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
slažem se ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tikvić hvala i tebi na dolasku i što ti se svidjelo
![]() |
|
![]() |
|
,,hvala Bako na pohvalama i to što ti se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ti i TM ste pravi majstori
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...a u kući sam htjela nešto novo ...pa kako si ponekad ne možemo priuštiti novu kupovinu...napravila sam mali vrtić sa kaktusima sama a usput ću tako i razmnožiti ovo malo kaktusa koje imam...
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Jako mi se sviđa kako si uredila svoj vrt.Jezerce je prekrasno,staze za 10.Skidam kapu TM, odradio je posao kao pravi profesionalac. A na proljeće kad sve procvjieta bit će savršeno.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |