Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 77> |
Korisnik | ||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tu ima puno lijepoga za vidjeti......
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
bugica
![]() moj ljepotan ...krompirko
![]() |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
još malo sobnog bilja
![]() poklon od natalije ..neznam kako se zove
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
jučer sam zvala nataliju na brzinsku kavu u grad,pošto smo obadvije bile u strci sa vremenom nismo pile kavu nego smo malo obilazile cente...baš sam lijepih biljki kupila
klorofit
![]() diffenbachia..na akciji za samo 22 kune
![]() pošto mi fali svjetla u stanu,stavila sam stolić kraj prozora i tu smjestila biljke koje vole svjetlo..
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
draga briši inbox tj. poruke, prepun ti je
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Kamenjar,evo stigla ja do tvog skromnog kutka al moram reći da sam oduševljena
![]() ![]() ![]() Ljubimac je ![]() Šaljem ti ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
koliko kaktusića... predivni suuuuuuuu
||
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
||
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
Sukulenti, stapelia prekrasno. Vrt korak po korak postaje sve ljepši. Kaktus garten uopće neću komentirati-znaš što mislim za njega. Zapravo je prekrasno što imaš gdje udomiti te silne sukulente-mislim da im ne fali ništa-ugođaj kao vani (osim sunca )
![]() |
||
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Krasno si sve sredila. A s čim si ti to cijelo ljeto dovlačila kamenje, s kamionom ? ![]() Sukulenti su ti prekrasni ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Lijepo si uredila vrt.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
|
tikvić hvala ti
![]() silvestra gledam danas kako inspektor rex glumi da ga boli noga da bi veterinarka ostala kod njega,tako moj kad oće van u vrata zaključana (inače sam otvara vrata) on glumi da mu se povraća hahhaha samo da otvorimo vrata
belina navrati opet da bar ovako virtualno popijemo kavu
gioiaa drago mi je da ti se sviđa,polako napreujem i ja sa uređenjem
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
fino si to sredila,svidja mi se
![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
||
![]() |
||
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
|
Vidim inspektor Reks načulio uši i opet je naj fotogeničniji od svih biljaka....hahaha...
|
||
![]() |
||
|
hvala mali kaktus ,eto moji sukulentići spremiti na spavanje,više sam s njima nego u svom stanu,svako malo ih obilazim heehhe
frida dobro vidi za tu foliju ,jer bojim se po zimi da ne bi kupili vlagu..kod nas brzo niče trava ,evo moje nove gredice ,užas,ja svako malo trčim sa nožom da vadim jer mi trava ima neki zeznit korjen al kad tako par put isčupam sa korjenom,nestat će,tako sam u kaktus gartenu ...sad je skoro pa i nema...
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Trud se isplatio!!!!!!! Prekrasno je!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Morao se i meneken slikati u ovako lijepo uređenom vrtu.
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
cijelo ljeto sam dovlačila kamenčiće kući,i sad sam ih upotrijebila kao dekoraciju oko palmi i ruži
![]() čim je vidio da slikam doletio je,nema slike bez njega ,maneken moj
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |