Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 5859606162 120> |
Korisnik | ||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...a kaj drugo reći...nego...JESEN JE...
|
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jesen stiže dunjo moja...
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma, ja bi ga i u krevet donijela sa korijenom, samo da mi podari sjemenkice!!!! |
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Antonija,
jel ova... http://www.youtube.com/watch?v=nDdDU2Kf8sI il ova.. http://www.mojnet.com/video-djordje-balasevic-svirajte-mi-jesen-stize-dunjo-moja/98366a4a986bc33f3d3e |
||
|
||
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ova prva, naravno, druga ni u ludilu!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
za jesenje slikice
|
||
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
a gdje si ovo poslikala? Baš je lijepo!
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Antonija, i meni je Oliverova draža, nježnija...
gioiaa, joj...moj vrt mora još puno "žganci jesti" da bi bil vašim do gležnja, a kamoli do koljena! GT, to ti je zid starog kokošinjca, koji je sad, kad više nema kokica, priručna alatnica pri vrtu! |
||
|
||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Držim ti da bude sjemenkica! |
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Joj...kakvu sam kupnju danas obavila....pod mostom....poznatom VŽ-PONTE ROSSOM ili kak se već to piše....
Tam možeš kupiti subotom i četvrtkom sve i svašta, mm obično ide u potragu za svojim starinama,a ja zaobilazim u velikum krugu....hm....možda do danas...Povel je i mene i Lovreka...možda je zažalil... Kupila sam 12 kom raznih tegli i čupova, nešto između gipsa i...???....koje namjeravam ukrasiti dekupažem...od 30 cm, pa do kakvih 60 cm...ove najveće po 20 kn... vredi to 250 kn? aha..i još ove....u tu cijenu.... |
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...a kad sam već bila na tavanu...jedna "panoramska" stubišta...
|
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moj Lovorko...trebam ga šišnuti prek zime...ili...je tak OK?...ili...ili....????
|
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...posjetila sam i "jedno od svojih zimovališta"...
malo kaktusića i sirotice... |
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...kako ga već jednom nazvah...dubrovački zavodnik...opet zavodi...
|
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...asparagusi ...
|
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...na jednoj stapci HM ostavila sam da se dozori za sjeme...lijepo izgleda kak bu to god zišlo...
|
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
..klorofit+spatifilum+ nešto što sam obtrgala jer ga je malo mraz pofuril pa su listići pocrnili...znam, vi mi budete pomogli da se sjetim imena...
|
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...moje kavice....ovakve volim...onu u šalici...baš i ne....
|
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...moji beboliniji...valjda budu opstal koji...za sad se dobro drže...većina njih...
|
||
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...zamia....jooooj.....još nisam uspjela obrisat svu prašinu s cvijeća....
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 5859606162 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |