Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 103> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nešto gubitaka, ali ipak je glavnina ostala u vrtu....slično je bilo i kod mene kad sam došla doli, no utješili su me krumpiri koji se trude nadomjestiti mjesec dana zakašnjenja u sadnji...
Vidjela sam tamo negdje malu smokvu...i ja sam prekjučer isčupala dvije mladice iz maminog vrta pa bih pokušala ih posaditi kod sebe, valjda ce uspjeti... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
E ovo meni nedostaje...upravo ta odluka u glavi...još se nije ni pojavila, a kamoli sazrela ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Volim kad iz kamenih ploča nikne alisum.Ove godine se stvarno svugdje zasijao.Čak sam ga morala čupati,presađivati i bacati.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
O njemu da ne govorim.Ostavljam ga vani ove zime pa što bude.Mislim da je u dobroj zavjetrini.
Kraj njega je samozasijani rosopas.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I ovaj forumaš mi super napreduje.Baca mladice ali još nije cvjetao.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Forumaške kalanhoe.Krasne su ali nikad ne cvatu.Ljuta sam na njih.Ove zime ostaju vani.
Oko njih je mini ciperus koji nisam stigla reducirati na pristojne granice.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala na posjeti.Free,to je bilo iz drugog pokušaja.Treba ti sazreti odluka u glavi.Nema na silu.Trebaš se zgaditi sama sebi,u bijesu baciti sve cigarete u čašu vode i nikada više ne kupiti ni jednu kutiju.Ja sam imala 35 godina staža.Tek sad sam u fazi da ne pomislim na cigaretu možda 5 dana.I dalje mi miriši.
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo ljeto je stvarno bilo vruće i meni se na jednom mjestu posušila pustinjska ruža, a što je najgore i gariful - karanfil, nisam mogla vjerovati. Bez obzira na sušu lijepo je u tvom vrtu ima jednu posebnu dušu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ako se dočekam tog dana, pa da jednom mogu reči da sam i ja svoju zadnju popušila prije 5 godina, MM bi bio najsretniji na svijetu!!! Mislim da bi mi skinuo i zvijezde s neba!!!! Jel ti bilo teško prestati
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Neznam jeli havortia.Ne vjerujem.Možda neko zna.Ostaje vani u kamenjeru.Već je vani godinama.
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
|
![]() |
|
Hvala draga na posjeti.Ja sam svoju zadnju popušila prije 5 godina.Ostatak fotkica sutra.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kak si ti bila marljiva!! bravo za dobru volju, a slikice su divne, samo da ih je još malo, malo više!! Ali glavno da je moja prva!!! Prekrasan suton, nadam se da si popila kavu i popušila jednu u smiraj dana a ne odjurila natrag doma, na kopno!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Čudno,ali i pustinjska ruža je nastradala.To me ne brine jer je imam dovoljno.Posadila sam je na par mjesta.Čak tamo gdje nikad prije nije bila.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prvo sam prebrojavala žrtve.Kamelija je uginula od suše.Ošišala sam je ali sam joj dala šansu da možda potjera mladicu, makar sumnjam.Grčki oleander je stalno cvjetao,ali je bio ušljiv i bez lišća.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ostavljam trag,
Opet ti bila i šetala po djedovini,preljepo i mir za dušu.
A rad nam je suđen.
![]() |
|
![]() |
|
Čim sam došla doživila sam šok.Znala sam da su tamo radnici,ali da je takva prašina i prljavština svugdje nisam se nadala.Iz jednog radilišta došla sam na drugo.Rekla sam ako opet budem morala čistiti da ću nekog udaviti i odrobijati.Ali dobro je prošlo.Uglavno je vrt bio moj (osim jedne situacije gdje sam pod hitno morala oprati sve nove pločice u kuhinji).
|
|
|
|
![]() |
|
Nije se znalo da li su ljepši dani ili noći.Bilo je i kupanja.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
radujem se fotkama:)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |