Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 70> |
Korisnik | ||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Terasa je tako smještena da nikad nemaju direktno sunce. Ne špricam ih više uopće, potopim ih u vodu iz pipe i prihranim kad se sjetim. Ne znam točno koliko ih dugo potapam... Zapravo uopće ne pazim previše na njih. Bolje ih je zaboraviti zaliiti, nego zaliti prečesto. Ne znam, meni uopće nisu komplicirane. Što manje pipkaš oko njih, one će ti biti ljepše ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Emilly prekrasne kombinacije boja
![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
|
Orhideje su WOOOOW !!!!
|
||
klasa optimista
|
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Kad vidim tvoje slike odmah se sjetim onih engleskih filmova u kojima prikazuju strastvene vrtlare i tropske staklenike sa masom egzotičnih paprati, orhideja i drugih zapanjujućih ljepota, pa ja u njima zaboravim na radnju i na titlove i samo se nalukavam u biljke :).
A što se tu može reći...idem pogledat ispočetka...
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Hahaha, ima nas više takvih. Šišaš film kad iza glumaca vidim ogroman dendrobium
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Dobra,dobra ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
koja kolekcija orhideja
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ovo je fantazija, toliko vrsta orhideja, fantastično.
Ova mi je posebna ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Emily dobrodošla među cvijetoljupce...Tek sam maloprije vidijela da si naša friška članica, iako sam imala dojam da si duže sa nama...Cvijeće, točnije orhideje su ti mrak. Imam dojam da sam u Pordenonu u hali orhideja...Imaš toliko lijepih orhideja da se svi naši vrtni centri mogu sakriti pred tvojim ljepoticama...Priznaj, koliko ih ukupno imaš? Baš sam ponosna što imam jedan keiki od tvoje ljepotice..... Što će tek biti kad nam otkriješ svoje ostalo cvijeće, naročito adeniume..... ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
|
Pridružujem se
![]() |
||
![]() |
||
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
|
Fenomenalne orhideje, nevjerovatno da ne traže puno truda? Meni se i jedna osušila...
|
||
![]() |
||
|
U tome i je stvar. Imaš premalo, hahaha
Ne znam kud bi ja stigla da titram oko svih svojih. Uostalom, ovako mi uvijek neka cvate ![]() Jagoda, evo upravo prebrojane 132 ![]() Nisam normalna, znam... Ali ne mogu proći kraj neke koju nemam, a sve su tako lijepe... Moram početi izbjegavati vrtne centre ![]() Lantana hvala! Brassia je stvarno prekrasna, redovito cvate i dosta brzo raste. A kako tek miriši... Hvala svima, drago mi je da vam se sviđaju ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Dakle zove se Brassia, skoro kao Brač - Brazzia, prekrasna je
![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
|
Ja sam danas bila u Bauhausu i vidjela potpuno plavu orhideju,išla sam je pipnuti da se uvjerim...nikada još takvu nisam vidjela...
|
||
![]() |
||
|
Znam, vidjela sam ih i ja. Super mi izgledaju! Samo je šteta što to nije prava boja. Navodno uštrcaju taj pigment u bijeli phal i onda on s vremenom opet pobijeli. A glupo mi je dati tih 170 kn (jesu još uvijek toliko? ) za bijeli phal... |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Oncidium
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Još jedna Iwana
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |