frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 13141516> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Preslatka.Obožavam tu salvetu.Mislim da je više nema.Idalna za vješalice i pisanice.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
...moram popravit boju na stalku za salvete
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
super vješalice
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Vješalica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ne samo da imas prekrasno cvijece ,vec se odlicno snalazis i u decupage tehnici prekrasni i zanimljivi su ti radovi
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
držač za salvete mi je super
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
draga moja ovdje je sve prelijepo neznam da li bi što izdvajala ali ipak moram reći slika polja lavande mi je oduzela dah, znači i time se baviš, čestitam.lijepe ideje i još ljepša izrada kao što je onaj tanjir kao što kažeš da podsjeća na wilerove goblene, pa te kutijice za nakit i sve ostalo je baš prelijepo bravo frida i čestitam na tvojoj kjreativnosti i umijeću
![]() |
|
![]() |
|
hvala Fany54...
|
|
![]() |
|
Poklon prijateljici
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Malo sam sredila sat iz učionice
![]() pa uredila prastari mlinčić za papar ![]() ![]() i napravila nešto za mamu (R.I.P.) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
anđeli su mi dragi cijelu godinu, a posebno u ovo doba kad smo sve bliži Božiću
![]() |
|
![]() |
|
Večeras jedva čekala da zgotovim medaljone...evo dva, a tri se još suše..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Krasno, posebno mi je lijepo ovo što si napravila za mamu
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ovaj privjesak s ružama me je oduševio.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
što reći, nego predivno
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
sve je prekrasno i vidi se da je majstorica i umjetnica to radila, svi radovi su preeeeekrasniiii
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Rođendanski poklon za frendicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dobra ideja.
|
|
|
|
![]() |
|
hvala....svidjelo joj se...bolje izgleda uzivo, a ova kutijica za kemijsku se preklapa tako da je može imati i kao crno-sivu bez ruze...zanimljiva stvarčica...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 13141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |