Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi i ostale biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi i ostale biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 77>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 18:07
ima još uvjek cvjetića kod mene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 18:09
I ti lijepo pripremila kaktuse i sukulenta za zimski san.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 18:09
Joj, što ja volim kad je puuuuunoooo cvijeća na hrpi...a kod tebe to sve tako uredno izgleda za razliko kod meneEmbarrassed

Znaš, ono za foliju..nisam imala u planu pravi najlon...ravnatelj mi je dao dobru ideju...uzme se ona gusta mreža zelena, ona je isto od najlona, ali je prozračna, a dovoljno tamna da spriječi svjetlost kako trava ne bi mogla nicati...on je to stavio oko palmi u školskom dvorištu i uokolo palme posadio vince....mislim da bi to radilo...uostalom, znaš i sama koliko je kod nas kišnih dana u godini - malo, a zemlja propusna....
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 18:12
cijelo ljeto sam dovlačila kamenčiće kući,i sad sam ih upotrijebila kao dekoraciju oko palmi i ruži
čim je vidio da slikam doletio je,nema slike bez njega ,maneken moj

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 18:14
pošteno me umorilo ovo ,prvo kopanje zemlje,pa stavi foliju ,pa kamen ...danima sam to radila al ne žalim ,sviđa mi se
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 18:16
Morao se i meneken slikati u ovako lijepo uređenom vrtu.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 18:17
Trud se isplatio!!!!!!! Prekrasno je!!!!!!!!!!
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 18:21
hvala mali kaktus ,eto moji sukulentići spremiti na spavanje,više sam s njima nego u svom stanu,svako malo ih obilazim heehhe
frida dobro vidi za tu foliju ,jer bojim se po zimi da ne bi kupili vlagu..kod nas brzo niče trava ,evo moje nove gredice ,užas,ja svako malo trčim sa nožom da vadim jer mi trava ima neki zeznit korjen al kad tako par put isčupam sa korjenom,nestat će,tako sam u kaktus gartenu ...sad je skoro pa i nema...
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 20:06
Vidim inspektor Reks načulio uši i opet je naj fotogeničniji od svih biljaka....hahaha...
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 20:29
Originalno poslano od člana frida frida napisao:

Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

moj kapitalac

Ovo ti je preljepo,Clapa sukulenti ti blistaju od ljepoteClap
  Opet sam ti u vrtu,prošetala,popila kavicu,pozdravila kućnig ljubimca.
Navratiti ću opet.Wink
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 20:41
fino si to sredila,svidja mi se
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 21:28
tikvić hvala ti Smile
silvestra gledam danas kako inspektor rex glumi da ga boli noga da bi veterinarka ostala kod njega,tako moj kad oće van u vrata zaključana (inače sam otvara vrata) on glumi da mu se povraća hahhaha samo da otvorimo vrata
belina navrati opet da bar ovako virtualno popijemo kavu
gioiaa drago mi je da ti se sviđa,polako napreujem i ja sa uređenjem
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 22:05
Lijepo si uredila vrt.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 22:32

Krasno si sve sredila. A s čim si ti to cijelo ljeto dovlačila kamenje, s kamionom ?  LOL
Sukulenti su ti prekrasni  smile94.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2011 u 08:55
Sukulenti, stapelia prekrasno. Vrt korak po korak postaje sve ljepši. Kaktus garten uopće neću komentirati-znaš što mislim za njega. Zapravo je prekrasno što imaš gdje udomiti te silne sukulente-mislim da im ne fali ništa-ugođaj kao vani (osim sunca ) smile64 
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2011 u 16:37
koliko kaktusića... predivni suuuuuuuuClapClapClapClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2011 u 19:35
Kamenjar,evo stigla ja do tvog skromnog kutka al moram reći da sam oduševljenaClapPrekrasno cvijeće smile93Ruže prekrasne, sukulenti za +10..ostavila si me bez daha i baš mi je drago što si nam dala da uživamo s tobomWink
Ljubimac je Heart
Šaljem ti smile79 i pozdrave i samo naprijed..osvojila si publikuWink
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2011 u 09:36
draga briši inbox tj. poruke, prepun ti je Wink
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2011 u 15:26
jučer sam zvala nataliju na brzinsku kavu u grad,pošto smo obadvije bile u strci sa vremenom nismo pile kavu nego smo malo obilazile cente...baš sam lijepih biljki kupila
klorofit
diffenbachia..na akciji za samo 22 kune
pošto mi fali svjetla u stanu,stavila sam stolić kraj prozora i tu smjestila biljke koje vole svjetlo..
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2011 u 15:34
još malo sobnog bilja
poklon od natalije ..neznam kako se zove
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 77>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.