Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 21:53
e da zaboravih ti reći ono što si posadila zajedno sa polygalom ona grančica je crvena salvija divna bikjčica konstantno cvate zaista je neumorna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 08:50
da vidjela sam tu salviju kod tebe prekrasna je samo da mi se sve primi strah me dosta je zahladilo smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 11:08
zahladilo šta se može, barem imamo slike tvojeg predivnog vrtaClap
hoće li tvoja pacifika ostati vani, obavijesti nas kad procvjetaHeart
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 13:21
pacifika je u zemlji i ostaje vani a jučerašnji mraz je učinio svoje pocrnile dalije, kana, vodenike , anđeoska truba ona velika objesila lišće koje sam odrezala i nadam se da će drvo preživjet koje smo unijeli unutra kao i oleander, palme, limun, mandarinu, osjetljive biljke a one manje osjetljive su na stepeništu pod krovom i dobro su prošle, zanimljivo pelargonije na prozorima ništa sjeverna strana pa su valjda zaklonjene bile i još zanimljivije su mi verbene na ogradi u dvorištu kao da mraza nije bilo, uglavnom jučer popodne posla kao u priči dok smo sve unijeli unutra, počupala lukovice , pograbljala lišće oraha, višnje, vinove loze , naložila vatru , izmazila ljubimce mačak Sivko nemože stati na prednju desnu nogu, psu Neri nešto zapelo u grlu pa cijelo popodne kašljao uglavnom nje bilo dosadno, danas popodne slijedi nastavak...... moram malo i poslikat stanje.....
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 15:13
prelijepa mi je ta zimzelena lantanaTongueTongue
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2011 u 10:25
samo nisam pametna gdje da ju držim u hladnom ili toplom budući da nema korjenčiće Wacko
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 17:05
kao prvo da vas pozdravim iz konačno kišovite Slavonije , zemlja je suha kao beton , danas sam par stvari posadila što je bilo jako teško jer do sada što je palo kiše samo gornji sloj od 2 cm je smočilo, posadila sam cedar mali po savjetu Pinus-a da ga posadim u zemlju , graničicu žutu koju mi je poslala mali kaktus i mislim phlox ispravi me molim te ako griješim, ostalo u lončiće koje sam i slikala prekrasne sukulente mali kaktus evo ih i još jednom veliko hvala smile78
večina je lončanica završila u zimovalištu
i još

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 18:23
Nonice,drago mi je da si konačno imala šta saditiWink,znaš ja nemam phlox pa ga nisam poslala,a šta sam poslala,ne znam,ja obično kad nekome šaljem paket,onda prvo stavim ono što je zamoljeno,a poslije toga i nešto po mom nahođenju,a kako sam pakirala više paketa neznam šta sam u koji još nešto stavila.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 18:24
Zaboravila sam ti reči da ti je krumpirko prekrasan,moj je već desetak dana u podrumu,ali još uvijek cvijeta.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 18:39
a da ti pošaljem phlox ja ti imam par vrsta...
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 21:46
smile113   Sve ti je predivno !!!!!!!!

Možda se uskoro vidimo i upoznamo Wink  !!!!!!!!!
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 22:39
super, biće mi drago smile213
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 14:09
obožavam kad mm na putu za selo mora nešto pogledati u OBI-u, tako je jutros navratio da vidi cijenu žice pravimo ogradu do susjeda i onda ja onako usput nešto ulovim na akciji 50 % sniženo Braunelle "Rosenkugel"
kalmus "ogon"

echeveria lonac od terakote 13,99
sveukupno 45,00 kn dobar ulov zar neWink

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 14:46

smile141  super ulov !

smile141
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 19:36
Blago tebi kada i TM gleda cvijeće.
Moj prođe i uhvati mene za ruku da ne bi stala Unhappy !!!!!
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2011 u 10:14
s mojim se stvarno nešto pozitivno dešava dok je bio mlađi ponašao se kao tvoj lilie a sad kaže što nisi uzela još koji lonac kad nisu skupi danas idem po još 5 smile213
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2011 u 18:49
kupila još 5 lonaca, a ovo je donatica koju sam unijela
kućna sreća i klorofitumi
bakopa i verbene su vani mraz im nije naškodio
zimska trešnja

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2011 u 19:56
za dobar ulov!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 20:46
Krumpirko je predivan !

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 23:16
ovdje je sve krcato sa cvijećem a kako vidim bit će i noviteta
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.