enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 221> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e da zaboravih ti reći ono što si posadila zajedno sa polygalom ona grančica je crvena salvija divna bikjčica konstantno cvate zaista je neumorna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
da vidjela sam tu salviju kod tebe prekrasna je samo da mi se sve primi strah me dosta je zahladilo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zahladilo šta se može, barem imamo slike tvojeg predivnog vrta
![]() hoće li tvoja pacifika ostati vani, obavijesti nas kad procvjeta ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pacifika je u zemlji i ostaje vani a jučerašnji mraz je učinio svoje pocrnile dalije, kana, vodenike , anđeoska truba ona velika objesila lišće koje sam odrezala i nadam se da će drvo preživjet koje smo unijeli unutra kao i oleander, palme, limun, mandarinu, osjetljive biljke a one manje osjetljive su na stepeništu pod krovom i dobro su prošle, zanimljivo pelargonije na prozorima ništa sjeverna strana pa su valjda zaklonjene bile i još zanimljivije su mi verbene na ogradi u dvorištu kao da mraza nije bilo, uglavnom jučer popodne posla kao u priči dok smo sve unijeli unutra, počupala lukovice , pograbljala lišće oraha, višnje, vinove loze , naložila vatru , izmazila ljubimce mačak Sivko nemože stati na prednju desnu nogu, psu Neri nešto zapelo u grlu pa cijelo popodne kašljao uglavnom nje bilo dosadno, danas popodne slijedi nastavak...... moram malo i poslikat stanje.....
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
prelijepa mi je ta zimzelena lantana
![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
samo nisam pametna gdje da ju držim u hladnom ili toplom budući da nema korjenčiće
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kao prvo da vas pozdravim iz konačno kišovite Slavonije , zemlja je suha kao beton , danas sam par stvari posadila što je bilo jako teško jer do sada što je palo kiše samo gornji sloj od 2 cm je smočilo, posadila sam cedar mali po savjetu Pinus-a da ga posadim u zemlju , graničicu žutu koju mi je poslala mali kaktus i mislim phlox ispravi me molim te ako griješim, ostalo u lončiće koje sam i slikala prekrasne sukulente mali kaktus evo ih i još jednom veliko hvala
![]() ![]() večina je lončanica završila u zimovalištu ![]() i još ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nonice,drago mi je da si konačno imala šta saditi
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zaboravila sam ti reči da ti je krumpirko prekrasan,moj je već desetak dana u podrumu,ali još uvijek cvijeta.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
a da ti pošaljem phlox ja ti imam par vrsta...
|
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Možda se uskoro vidimo i upoznamo
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
super, biće mi drago
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Blago tebi kada i TM gleda cvijeće.
Moj prođe i uhvati mene za ruku da ne bi stala
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
s mojim se stvarno nešto pozitivno dešava dok je bio mlađi ponašao se kao tvoj lilie a sad kaže što nisi uzela još koji lonac kad nisu skupi danas idem po još 5
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ovdje je sve krcato sa cvijećem a kako vidim bit će i noviteta
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |