Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj seoski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj seoski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 224225226227228 323>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 2,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 19:12
Ovo je skoro isto svake godine.Prije Sesveta dođe mraz sve ofuri a onda je poslije lijepo vrijeme.Kad su nema davno skoro svi imali cvijeće  i čuvali ga za groblje za sesvete pa su ga prije mraza pokrivali sa najlonom i kojekakovim krpama da se ne ofuri.Das  malo ko da ima cvijeće doma bar kod nas.Sve se kupuje.Imao si cvijeća doma pleli su se vijenci,slagale bukete i niko nije trebao kupovati.
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 09:13
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 09:15
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 09:16
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 09:17
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 09:17
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 09:18
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 09:21
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 09:23
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 09:23
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 09:24
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 09:29
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 09:31
Branje kestena
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 10:53
i plava trava zaboravaWink
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 13:51
Kesteni, mraz, ali ipak i cvijeće i lijepe boje..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 14:30
Toni ruže su ti krasne Thumbs%20Up, da li znaš koja je ova bijela uz ogradu, jako je lijepa.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 14:49
I sa starim fotićem si bio "majstor fotografije" a tek sad!!! Nauživat ćemo se predivnih cvijetnih slika, trenutaka iz Babotoka.... Tvoje oko će uvijek naći neki lijepi i zanimljivi motiv ili trenutak!Thumbs%20UpClapClapClapBig%20smile
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 18:40
krasne fotke, dragi toniSmile!
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 18:50
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

I sa starim fotićem si bio "majstor fotografije" a tek sad!!! Nauživat ćemo se predivnih cvijetnih slika, trenutaka iz Babotoka.... Tvoje oko će uvijek naći neki lijepi i zanimljivi motiv ili trenutak!Thumbs%20UpClapClapClapBig%20smile
To je bio cirkus sa predhodnim foticem.Bio mi se zaprljo monitor i ja njega ljepo naspreo sa onim za čiščenje stakla a ono same šare ostale na ekranu i neda se više očistiti.Slao sam ga u servis u ZG sa racunom jer nema ni godinu dana a garancija mu vrijedi dvij godinePoslao ja njega ali bez garantnog lista ili nisam ni dobio ili sam ga negdje zagubio.I oni neče reparirat pod garanciju vec traže 1000 kuna za popravak.Tako smo se natezali mjesec dana.Ja kupio novi i nakon tri dana kako sam ga kupio dođe moj  sa popravka i to popravljen na garanciju eto sad imam dva
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 18:51
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Toni ruže su ti krasne Thumbs%20Up, da li znaš koja je ova bijela uz ogradu, jako je lijepa.
Neznam kako se zove ali je penjačica.Imam je vec nekoliko godina ali je ove godine prvi puta tako lijepo i puno cvala
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 224225226227228 323>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.