Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 148149150151152 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajde molim te lijepo, sad ću te stvarno |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() @korijenko ![]() Kapa do poda!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Korijenko,što drugo reči nego opet ponoviti....lijepo....prelijepo.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kratko i jasno- volim tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Dakle, ja sam se opet prošetala, bilo mi je divno...malo sam se umorila, pa evo ja ću sjesti, a ti ponesi kavicu.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sve je tako sa stilom uređeno- skladno i uredno tako da ja mogu reći svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Teško izdvojiti bilo šta među obiljem ljepote. Bravo Korijenko
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da te pozdravim
![]() Naparila sam oči prekrasnim detaljima u tvom vrtu, urednost se zaista isplati ![]() Kod tebe se vidi da je lijepa posuda jednako važna kao i sam cvijet u toj posudi. Do kojih temperatura ta Albizia može izdržati? Mislim da sam je vidjela u Fužinama, ili je bilo nešto drugo slično. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
....vrt ti je prepun predivne ljepote....
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Cure i dečki .... veliki pozdrav Znam da me baš nema u vrtu, ali u "pravom" sam svakodnevno. Počela sam pospremati lončanice jer me je strah ove sutrašnje prognoze a ne bi htjela da mi sukulente, fuksije i tako neke osjetljivije biljkice "zmlati" kiša i ofuri mraz ako ga uopće bude kod nas bilo. Kod mame sam sve kaktuse spremila na zimovanje da budu na suhome. Sad će kroz zimu dobivati jako malo vode, svega par puta zalijevanja do proljeća.... Još uvijek mi je vrt rascvijetan i lijep, cvatu ukrasne trave, zvjezdani su pomalo ocvali ali još uvijek uživam jeseni. Ako bude vikend lijep, vadim kane i georgine a sadim tulipane. To su mi uvijek posljednji radovi u vrtu.Šišanje i friziranje raznih ukr. grmova je obavljeno, ostao mi je samo još veliki šimšir koji je oblikovan u dvije kugle. Njega moram još isfrizirati i gotovo.....
A onda..... za mene najljepši dio jeseni. Zažutiti će se breze, narančastit i crvenit će se aceri (javori) ispred kuće. Velika i mala lagerstroemia obući će haljine u svim jesenskim nijansama..... ma praznik za oči
![]() ![]() Tko kaže da kasna jesen nije divna...........
![]() Ovih ću dana staviti slikice od kraja devetog mjeseca, imam ih puno i jako su lijepe, pa mi svratite opet.........
Šmrcko... mojoj albiziji će ovo biti prva zima u mom vrtu ali znam da će preživjeti jer je stigla iz Muhlebergijinog vrta a tamo su minusi dosta veliki kao i kod mene. Drago mi je da si opet u mom vrtu i neću te špotati da te nema češće jer znam da si u velikom poslu. pooozzzz
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo ja već čekam slike tvoga vrta u jesen. Jako dobro se sjećam boja breze i javora..i da, imaš pravo i ja obožavam zlatnu jesen.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
vjerujem da ćemo svi zajedno uživati u zlatnoj jeseni...dobro da smo prije nego što si pospremila tvoje predivne i bujne sukulente imali sreću vidjeti ih u raskošnom jesenjem izdanju...
pusa draga
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i moje albicije će ovu zimu prvi puta provesti u vrtu nadam se uspješno ja mislim da one mogu podnijeti dosta velike minuse samo se nadam da mi nisu premale , vidjećemo u proljeće a do tada ima držimo fige
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lepo nan to se pripovedaš a da to dokumentiraš slikama.
Ja san u prednosti, se san nedavno videla uživo, ma sejedno volin to videt na slikah.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Neka si pospremila cvijeće, šteta bi bilo da propadne, naročito ovi krasni sukulenti. Šteta da ne mogu ostati vani, tako su ti lijepo posloženi i posađeni u lijepe posude.
Ajde malo slikni, mora da su krasne jesenje boje u tvom vrtu. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Korijenčice,
Navratila sam opet i odmorila se u VIP loži.
Sve ti je u redu,tako da nisam ništa dirala,samo napajala oči i dušu.
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kao ke lijepo kod tebe, prava uživancija!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Sačekala sam da bude mjesta u VIP loži!
Sad još moram sačekati nove sličice prekrasne jeseni! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uvijek je iznova lijepo doći u tvoj vrt |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 148149150151152 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |